2024 April 27 - شنبه 08 ارديبهشت 1403
اختلاف بین شیعه و سنی رو به زوال است رابطه شیعه و سنی رابطه فرزندان یک دین و مبتنی بر برادری است
کد مطلب: ٨٨٥١ تاریخ انتشار: ٢٦ اسفند ١٣٩٤ - ١٨:٣٥ تعداد بازدید: 2090
اخبار » عمومي
شیخ الازهر
اختلاف بین شیعه و سنی رو به زوال است رابطه شیعه و سنی رابطه فرزندان یک دین و مبتنی بر برادری است

شفقنا: شیخ احمد طیب شیخ الازهر مصر که در حضور شماری از نمایندگان پارلمان آلمان سخنرانی می کرد، گفت: اختلاف بین شیعه و سنی رو به زوال است و این دو، دو بال امت اسلامی هستند.

براساس این گزارش، احمد طیب با تاکید بر اینکه رابطه بین مذهب شیعه و سنی رابطه فرزندان دین واحد و رابطه برادری است، گفت: از زمان وجود دین مبین اسلام که ۱۴ قرن بر آن می گذرد، تاریخ هیچ جنگی بین این دو مذهب را به ثبت نرسانده است.

وی افزود: گاهی اوقات فتنه هایی در بیشتر کشورهای جهان بوجود می آید. بازی با اختلاف ادیان و مذاهب، شعله ور ساختن آن فتنه ها است.

احمد طیب با اشاره به اینکه برخی از مسلمانان با آموزه های دین مبین اسلام درباره زن به مخالفت برخاستند و نقش آن را به حاشیه راندند، اظهار داشت: برخی می گویند که آنچه زن شرقی از انزوا رنج می برد، به دلیل آموزه های اسلام است که این ادعایی باطل است. درستش این است که چنین رنج هایی ناشی از مخالفت با آموزه های دین اسلاح در خصوص زنان است.

شیخ الازهر با بیان اینکه اولویت دادن و ترجیح دادن سنت ها و آداب و رسوم کهنه هیچ ارتباطی با اسلام ندارد، افزود: زمانی که ما به عنوان مسلمانان اجازه انزوای نقش زنان و منزوی کردن آنها از اماکن تاثیرگذار در جامعه شرقی را دادیم، جامعه مسلمان بسیاری از نیروهای خلاق و بارور خود را از دست داد.

وی با تاکید بر اینکه تعددگرایی بین مردم و وجود اختلاف بین آنها ماهیتی است که قرآن کریم مقرر کرده است و قانون روابط بین المللی در اسلام مترتب برآن است که همان تعارف (همدیگر را شناختن) می باشد، تصریح کرد: شناخت از همدیگر نیاز کنونی جهان معاصر ما بوده و برای خروج از بحران های کشنده در شرایط فعلی بسیار ضرورت دارد.

به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، این شخصیت اهل تسنن مصر در ادامه با بیان اینکه آنچه درباره دین اسلام گفته می شود مبنی بر اینکه دین کشت و کشتار و دین شمشیر است، به هیچ وجه صحیح نیست، یادآور شد: لفظ سیف (شمشیر) از وازگان قرآنی نیست و حتی یک بار در قرآن وارد نشده است. مسلمان ایمان دارند که خداوند حضرت محمد(ص) را به عنوان رحتمی برای جهانیان فرستاد نه فقط رحتمی برای مسلمانان. بلکه پیامبر (ص) را به عنوان رحمت برای انسان، حیوان، جماد و نبات فرستاد.

وی در همین زمینه ادامه داد: جهاد در اسلام منحصر بر جنگی که پاسخ به عدوان استف نمی شود به این دلیل که جهاد بزرگتر در اسلام درواقع جهاد نفس و شیطان و مصیبت های بد است. هر تلاشی که به منظور تحقق منافع مردم صرف می شود، در مفهوم جهاد شرعی قرار می گیرد.



Share
1 | علی | Iran - Gorgan | ٢١:٤٥ - ٢٦ اسفند ١٣٩٤ |
عبدالله ابن ابی زمان ما این شیخ الازهراست .هیچ حرفش باعملش سازگاری ندارد.عملاضدشیعه ونوکروهابیت است .
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها