2024 May 3 - جمعه 14 ارديبهشت 1403
1200 طلبه شيعه و 34000 طلبه اهل سنت در سيستان وبلوچستان !
کد مطلب: ٣٩٧٢ تاریخ انتشار: ٠٢ مرداد ١٣٨٨ تعداد بازدید: 2817
اخبار » عمومي
1200 طلبه شيعه و 34000 طلبه اهل سنت در سيستان وبلوچستان !

چندين هزار مسجد در كشور خالي از امام جماعت است و اين براي حوزه تاسف دارد وضع كشور اسلامي ما نبايد اين گونه باشد !

به گزارش مركز خبر حوزه، آيت الله مقتدايي در مراسم معارفه مسئول نمايندگي حوزه علميه در تهران گفت: حوزه هاي علميه سابقه درخشان طولاني دارد و شايد اين يكي از سياست هاي ائمه (ع) براي حفظ دين در طول غيبت كبرا بوده است.

نايب رييس جامعه مدرسين خاطرنشان كرد: امام صادق (عليه السلام) طلبه ها را به تقوا قبل از علم توحيدي دعوت كرده و مراقب آنها بودند و بعضي ها را به تحصيل در رشته هاي خاص تشويق مي كردند و بعضي ها را به فتوا دادن امر مي نمودند و روش تربيتي امام صادق(عليه السلام) براي ما درس است.

عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: به بركت شيخ انصاري ها، آيت الله حائري و بروجردي ها و امام خميني (ره) امروز در حوزه علميه قم شاهد حضور 60 هزار طلبه هستيم.

مدير حوزه علميه قم با اشاره به تاكيدات حضرت امام (ره) بر حفظ حوزه گفت: وصيت امام آن بود كه در همه اعصار خصوصاً در عصر حاضر نقشه ها و توطئه هاي مختلفي در كار است، علما و فضلا نگذارند حوزه هاي فقهي و اصولي منحرف شود.

آيت الله مقتدايي گفت: بقاي دين به حوزه هاي علميه است و امروز ضرورت زمان اقتضا مي كند، تحولي در حوزه داشته باشيم و انتظارات مردم از حوزه را پاسخ دهيم.


مدير حوزه هاي علميه افزود: چندين هزار مسجد در كشور خالي از امام جماعت است و اين براي حوزه تاسف دارد وضع كشور اسلامي ما نبايد اين گونه باشد.
عضو شوراي عالي حوزه بيان داشت: در خارج از كشور تقاضاي مبلغ و استاد دانشگاه زياد شده و ما بايد طلابي را تربيت كنيم كه اسلام را با زبان كشورهاي مختلف تبليغ كنند.

آيت الله مقتدايي گفت: تحول در حوزه بايد با تقويت حوزه هاي علميه شهرستان ها شروع شود زيرا بدون تقويت آنها تحول ممكن نيست.

مدير حوزه هاي علميه افزود: در گذشته در همه شهرستان ها و استان ها افرادي صاحب رساله و نظر وجود داشتند اما امروز در اين مورد خلاء احساس مي شود و ما بايد با دايركردن درس خارج در استان ها اين خلاء را پركنيم و تراكم در قم كم شود.

نايب رييس جامعه مدرسين تصريح كرد: ما از جهاتي در تقويت حوزه ها، اولويت را به سيستان و بلوچستان داديم زيرا 500 طلبه برادر و 700 طلبه خواهر در مقابل 22 هزار طلبه برادر و 12 هزار طلبه خواهر اهل سنت وجود دارد.


آيت الله مقتدايي بيان داشت: به نظرخواهي از مديران و علما و مدارس شهرستان ها تاكيد داريم تا ضعف ها را بررسي كنند و از نظر تهذيب و اخلاق و رشد تربيت طلاب را بررسي نمايند.
عضو شوراي عالي حوزه هاي علميه گفت: تهذيب و پژوهش مانند آموزش بايد جزء برنامه باشد تا طلبه پژوهش محور بار بيايد.

وي بيان داشت: توسعه حوزه علميه تهران را در اولويت بعدي قرار داديم و با احداث دفتر نمايندگي لازم نيست مدارس علميه تهران به قم براي نيازها و برنامه هايشان مراجعه كنند.

آيت الله مقتدايي در پايان با معرفي حجت الاسلام حميدي به عنوان مسئول نمايندگي حوزه علميه قم در تهران گفت: حجت الاسلام حميدي در حوزه، منشأ خدمات بود و حضور در مجلس و دانشگاه نشان از مديريت ايشان دارد .


مدير حوزه هاي علميه يادآور شد: به تنهايي نمي توان كاري از پيش برد بايد همه، دست به دست هم دهند و همديگر را كمك كنند تا در مدت كوتاهي در حوزه علميه تهران آنچه نظر امام و مقام معظم رهبري است انجام بگيرد.


Share
1 | مجيد م علي | United Arab Emirates - Dubai | ١٢:٠٠ - ٠٢ مرداد ١٣٨٨ |
با سلام
از اينكه برادران اهل سنت بايد بتوانند در مذهب خود هم تحقيق كنند و هم تدريس بحثي نيست .
اولا اين امور بايد بوسيله علماي عالم اهل سنت انجام شود
ثانياً بايد از نفوذ ملحدين وهابي به اسم عالم اهل سنت جداً خودداري شود .
تبادل افكار و تقرب بايد بنحو احسنت انجام شود .
خطر وهابيت منحرف براي اسلام و تمامي مذاهب بايد روشن شود .
برنامه هاي انتقادي از وهابيت و انكه فكر و اساس انها در مورد تمامي مذاهب و چه جناياتي كه اينها در حق مسلمانان از هر مذهبي روا داشتند اجرا شود و حقايق تاريخي ان نشر شود .
وو
وو
وو

يا علي
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها