2024 May 10 - جمعه 21 ارديبهشت 1403
تخريب آثار ديني و باستاني مكه توسط وهابيت
کد مطلب: ٣٥٠٢ تاریخ انتشار: ١٥ اسفند ١٣٨٨ تعداد بازدید: 2019
اخبار » عمومي
تخريب آثار ديني و باستاني مكه توسط وهابيت

بنده سال ها با مطالعه و تحقيق در تاريخ اسلام، يكي از منازل و رسول الله(ص) را شناسايي كردم اما از ترس اينكه توسط اين افراد افراط گر منهدم شود، محل اين خانه را اعلام نكردم.

به گزارش شيعه آنلاين، تعدادي از اماكن و آثار ديني و باستاني، از جمله يكي از خانه هاي رسول الله(ص) در شهر مكه مكرمه در معرض تخريب قرار گرفته اند.

اخبار رسيده از شهر مكه حاكي از آن است كه برخي از شركت هاي ساختمان سازي عربستان سعودي كه وابسته به شيوخ و چهره هاي سرشناس وهابيت است، به بهانه اينكه نگهداري از اينگونه آثار ديني و باستاني حكم «بت پرستي» را دارد، قصد دارند اين آثار را هر چه سريع تر از بين ببرند و به جاي آن ساختمان هايي بسازند تا سودي به جيب خود بزنند.

در همين راستا «سامي الأجاوي» كارشناس آثار اسلامي طي اظهاراتي گفت: تاريخ اين آثار به 1400 سال پيش، يعني دوران حيات رسول الله(ص) باز مي گردد. قرار است جاي اين آثار تاريخي، برج هاي ساختماني ساخته شود. اين شركت هاي ساختماني براي توجيه كار خود، ادعا مي كنند كه اين برج ها را براي رفاه و راحتي حجاج بيت الله الحرام مي سازند، در حالي كه هدف اصلي آنان به سود رسيدن است.

وي در ادامه افزود: اكنون ما لحظات پاياني وجود تاريخ مكه را مي گذرانيم. تا مدتي ديگر هيچ گونه آثاري از تاريخ قديم مكه وجود نخواهد داشت. طي 50 سال اخير بيش از 300 ساختمان و اثر ديني و تاريخي در مكه مكرمه و مدينه منوره ]توسط وهابيت[ منهدم شده است. تخريب كنندگان اين آثار حتي به متعلقات پيامبر(ص) هم رحم نمي كنند. آنان معتقدند كه اگر اين ساختمان ها باقي بمانند، ممكن است توسط مسلمانان ديگر كشورها تقدس شود و به نظر آنان اين كار به منزله شرك و بت پرستي است.

«سامي الأجاوي» كه در سال 1975 ميلادي مؤسسه پژوهش هاي حج براي بررسي تاريخ مكه مكرمه و مدينه منوره را تأسيس كرد، در ادامه مي گويد: بنده سال ها با مطالعه و تحقيق در تاريخ اسلام، يكي از منازل و رسول الله(ص) را شناسايي كردم اما از ترس اينكه توسط اين افراد افراط گر منهدم شود، محل اين خانه را اعلام نكردم. بر اساس مطالعاتي كه انجام دادم، به نظر مي رسد اين خانه همان خانه اي است كه پيامبر(ص) در ابتدا به طور پنهاني در آن به تبليغ دين مبين اسلام مي پرداخت.

از سوي ديگر «جفري كينگ» كارشناس هنر و آثار اسلامي در دانشكده آثار شرقي و آفريقايي لندن، در اين باره مي گويد: سرنوشت اماكن و آثار اسلامي در عربستان سعودي بسيار غم انگيز است. مسئولان ذيربط ارزش و قيمت تاريخي اين آثار ديني و باستاني را نمي دانند از همين رو چنين رفتاري با آن دارند.



Share
1 | عبدالله | Iran - Tehran | ١٢:٠٠ - ١٨ اسفند ١٣٨٨ |
سلام عليكم
در مطلب فوق آمده: «آنان معتقدند که اگر اين ساختمان ها باقي بمانند، ممکن است توسط مسلمانان ديگر کشورها تقدس شود»
جواب:
اولاً: اگري دركار نيست و مسئله ي قداست چنين أماكني، براي قاطبة ي مسلمين، يقيني است نه إحتمالي!
ثانياً: مسئله ي قداست چنين أماكني منحصر به تاريخ و برهه زماني خاصي نيست بلكه در طول تاريخ إسلام بوده و تا وقتي مسلمي بر روي كره أرض باشد، أماكن إسلامي برايش قداست خواهد داشت. مگر اينكه فرض شود كه غيرت مسلمين از پيروان أديان ديگر كمتر است!
ثالثاً: مسئله ي قداست چنين أماكني با نابوديشان از ميان نرفته و به فراموشي سپرده نخواهد شد، مگر وهابيون بقيع را ويران نكردند؟ آيا چيزي از قداستش كاسته شد؟
رابعاً: قداست داشتن چنين أماكني چه ربطي به پرستيدن آنها دارد؟
خامساً: قاعده عقلي ميگويد:«شرف المكان بالمكين» يعني قداست داشتن چنين أماكني نه تنها علت پرستش نيست كه خود، معلولِ تعلّق آنها به پرستش دين توحيدي إسلام بوده كه اولين شعارش نفي تمامي معبودها جز خداي يگانه است.
سادساً: چرا تبعيض روا مي داريد؟ اگر راست ميگوئيد، أول از أماكن وهابيت شروع كنيد!
سابعاً: چرا أماكني كه فساد آنها روي هر دارالكفري را سفيد كرده، نمي بنديد؟
ثامناً: نتيجه ي چنين قول سخيفي، العياذ بالله، ويراني خانه ي كعبة است كه از ديرباز آرزوي هر ضدخدائي همچون أبرهه بوده كه امروزه آرزوي وهابيت شده است! البته كلام الله المجيد ميفرمايد: «يريدون ليطفئوا نور الله بأفواههم و الله متمّ نوره ولو كره الكافرون(صف8) يعني:
چراغي را كه ايزد برفروزد هر آنكس پف كند ريشش بسوزد
أصلاً خداي متعال، نبي مكرم إسلام صلي الله عليه وآله را در عام الفيل به دنيا آورد تا به همه بگويد با اين بنده ام جلوي ويراني دينم را ميگيرم!
در پايان به قائل به چنين قول سخيفي مي گوئيم: اي مگس عرصه ي سيمرغ نه جولانگه توست عِرض خود مي بري و زحمتِ ما مي داري
والسلام علي من إتبع الهدي
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها