2025 April 24 - پنج شنبه 04 ارديبهشت 1404
پاسخ به شبهات در مورد نبوت
کد مطلب: ١٥٩٩٨ تاریخ انتشار: ٣٠ مهر ١٤٠٣ - ١٧:٢١ تعداد بازدید: 1119
سخنراني ها » شبکه جهانی حضرت ولی عصر عج
پاسخ به شبهات در مورد نبوت

برنامه راه روشن 17-07-1403

 
 
 

 

لينک دانلود
  
 
 
 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

 

عنوان برنامه: راه روشن "پاسخ به شبهات در مورد نبوت"

تاريخ: 17/ 07/ 1403

عناوین بحث (کلید واژه ها):

کلیدواژه: توحید، نبوت و خلافت راهنمای بشر، پیش گویی عهد عتیق، دجال، یهود، نجات بخش یهود، سامری، جنگ آخرالزمانی، بهمن ترکیان، عقیل هاشمی، جهالت و حماقت، تفکرات وهابی

استاد: حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابو القاسمی

مجری: آقای محمد تقی غضبانی

مجری:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَبِهِ نَسْتَعين، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِه‏ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم‏؛ سلام عزیزان بیننده، وقت شما بخیر هرکجا که بیننده شبکه جهانی حضرت ولی عصر هستید و برنامه راه روشن را دارید می بینید برای تان آرزوی سعادت روز افزون را دارم امیدوارم که برنامه امروز هم مورد استفاده شما عزیزان بیننده و همراهان گرامی قرار بگیرد.

امروزه متأسفانه عده ای که خودشان بهره ای از دین ناب محمدی (صلی الله علیه وآله) نبرده اند مثال روشنش وهابیت است خودشان را نماینده اسلام قلمداد می کنند و در مباحث متعدد عقاید دینی واقعاً می لنگند ادعا می کنند ما می خواهیم اسلام را به دنیا معرفی کنیم گه گداری هم می بینید همین گروه جاهل با جاهلان دیگر که ملحد و مخالف دین هستند مناظراتی می گذارند.

نمونه این ها عقیل هاشمی بود که ما در جلسه قبل در بحث مناظره او با بهمن ترکیان بحث توحیدش را بحث کردیم که چقدر از نظر علمی و عقایدی کم دارد فکر می کند در فضای مجازی خیلی کولاک کرده است. در برنامه راه روشن هستیم و از محضر جناب آقای دکتر ابوالقاسمی بهرمند می شویم تا این مباحث را بررسی کنیم. استاد عزیز سلام خیلی خوش آمدید.

استاد ابوالقاسمی:

وعلیکم السلام ورحمة الله

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَلْحَمدُ للهِ رَبِّ العالَمین اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى ‌مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَى وَ عَلِيٍّ الْمُرْتَضَى وَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ وَ ‌الْحَسَنِ الرِّضَا وَ الْحُسَيْنِ الْمُصَفَّى، وَ جَمِيعِ الْأَوْصِيَاءِ ‌مَصَابِيحِ الدُّجَى وَصلّ عَلیٰ مَنْ بِيُمْنِهِ رُزِقَ الْوَرَي وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الْاَرْضُ وَ السَّمَاءُ مَوْلانا صَاحِبَ العَصْرِ وَالزمَان

عرض سلام دارم خدمت شما و خدمت بینندگان عزیز و گرانقدر شبکه جهانی حضرت ولی عصر امیدوارم هرکجا که هستند موفق و پیروز باشند، و شهادت سرور بزرگوار سید حسن نصر الله و آن چه گزارش شده شهادت جانشین ایشان را به همه بزرگواران تسلیت عرض می کنیم.

مجری:

ما هم متقابلاً خدمت شما عرض تسلیت داریم و همچنین خدمت بینندگان عزیز که همچنان قلب های ما از این حوادث و اخبار ناگوار مجروح است. استاد عزیز در خدمت شما هستیم در مورد همین مناظره ای که جلسه قبل هم صحبت کردیم بحث توحیدش را حضرتعالی برای مان بررسی کردید امروز می خواهیم یک بخش دیگری از این مباحث بپردازیم.

استاد ابوالقاسمی:

بعد از آن مناظره ای آقای عقیل هاشمی با آقای بهمن ترکیان انجام داد طبیعتاً هر دو طرف آدم های جاهلی که با هتاکی و فحاشی می توانند فقط از پس همدیگر بر بیایند آقای عقیل هاشمی چون در آن مناظره خوب فحش خورده بود و خرابکاری هم کرده بود خواست دِق دلیش خالی بشود و شخصیت فحاش و هتاک مجموعه خودشان را که یک ناصبی تمام عیار است فرستاد مثلاً دوباره با او مناظره کند.

البته مشخص بود این برنامه یک برنامه ای است که از دو طرف، ‌دو آدم فحاش نشستند و فقط و فقط از اول تا آخر هتاکی می کردند. ما هم غصه می خوردیم به حال بینندگانی که این را نگاه می کنند چون تخصص من پاسخ به شبهات است جایی که بحث علمی باشد نگاه می کنم اما بنده خداهایی که نگاه می کنند توهین به پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم)، توهین به ایرانی ها، توهین به کردها.

البته از یک جهتی خوب بود آن آدم هتاک ناصبی که قبلاً‌ به حضرت نرجس جسارت کرده بود همه دیدند جلوی رویش فحش ها و زشت ترین جسارت های ناموسی به او شد و فقط شروع کردن خندیدن فقط می خندید، ما گفتیم همچنین شخصی شایسته است که بیاید نسبت به اهل بیت ما جسارت کند اگر همچنین حالتی نداشت باید تعجب می کردیم از این جهت خوب شد همه دیدند یک آدم واقعاً‌ در غیرت زیر صِفر جلوی رویش دارد می گوید با ناموست چنین و چنان کردم این هم می خندد! این چه دین، اخلاق و عقیده ای است؟

 به هر صورت تکرار آن مطلب بود من از آن فقط دو تکه را انتخاب کردم برای دوستانی که گفتند چرا با این آدم مناظره نمی کنی؟ ما قبلاً گفتیم این آدم هتاک است و در جلسه ای که برگزار شد همه هتاکی و فحاشیش را دیدند دهانش هم چفت و بست ندارد. روایات ما تأکید کرده است با چنین فردی به هیچ وجه هم کلام نشوید آن وقت او را در شبکه بیاوریم و به او بها هم بدهیم!

 دوم: از جهت علمی کاملاً بی سواد. سوم: خودش هم نمی فهمد چه می گوید؟ راجع به تحلیل شخصیتیش عرض خواهم کرد اما این که خودش نمی فهمد جلسه قبل هم گفتیم برای اثبات نبوت باید توحید را درست ثابت کرد. خدای متعال این قضیه را در قرآن فرموده بود که چون شما خدا را درست نشناختید در نبوت دچار مشکل هستید.

(وَمَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ إِذْ قَالُوا مَا أَنْزَلَ اللَّهُ عَلَى بَشَرٍ مِنْ شَيءٍ)

آنها خدا را درست نشناختند که گفتند خدا، هيچ چيز بر هيچ انسانی، نفرستاده است!

سوره انعام (6): آیه 91

این آقا ادعا می کرد من خدا را قبول دارم برای این که بزرگواران فقط بفهمند با چه آدمی طرف هستیم دو تا کلیپ که فاصله شان در صحبت های این آدم پانزده ثانیه است این دو تا کلیپ را آماده کردم تصویرش را هم شطرنجی کردیم چون اصلاً نمی خواهیم شبکه مان با تصویرش نجس بشود فقط این دو تا کلیپ را ببینیم راجع به آن صحبت خواهم کرد.

کلیپ شماره یک از آقای بهمن ترکیان:

من مخالف این هستم که خدا از مردم گرفته بشود من می توانم اثبات کنم (پوروف) مو لا درزش نرود. می توانم اثبات کنم که هستی نمی تواند خالق داشته باشد!

استاد ابوالقاسمی:

می توانم اثبات کنم وقتی اثبات می کنی یعنی یقین صد در صد پوروف دیگر هیچ مو لا درزش نمی رود می توانم اثبات کنم که هستی نمی تواند خالق داشته باشد یعنی خدا نیست تمام شد. آقایی که تو اثبات می توانی بکنی خدا نیست پانزده، بیست ثانیه ببینیم خودش چه گفته است؟ کلیپ بعدی را ببینیم

کلیپ شماره دو از آقای بهمن ترکیان:

خدا شاهده فهم من از تمام بیشتر باورمندهای که من تا به حال با آن ها صحبت کردم فهم من از دنیای ایمان بیشتر است. من حتی بعید بدانم افرادی زیادی باشند خدا را حس کرده باشند. من خدا را هم اکنون که دارم با شما صحبت می کنم حس می کنم!

استاد ابوالقاسمی:

می گوید از یک طرف من یقین صد در صد دارم خدا نیست از طرف دیگر من همین الان خدا را صد در صد دارم حس می کنم. چیزی که نیست چطوری حس می کنی؟ حس واقعیت بی حصر آن هم باورمند صد در صد باشد اگر تو از آن طرف یقین داری نیست از این طرف چطوری می گویی؟ به هر صورت این آدم تعادل ندارد نه تعادل اخلاقی دارد. نه تعادل علمی دارد. نه مبنای علمی دارد و یک سری مشکلات دیگری هم دارد. اگر کسانی که برنامه اش را دیده باشند آن جایی که شروع کرد راجع به آرامش، آسایش، لذت در زندگی و محبت و این ها صحبت کردن یک بغض عمیقی کرد که مشخص بود فقدان این ها در زندگی او مشهود بوده است؛ یعنی یک زندگی کاملاً‌ بدون محبت، یک زندگی بدون آرامش داشته و این ها الان در این حالت هتاکی، فحاشی و قلدر مآبی و این مدلی که الان دارد بروز پیدا کرده است.

حالا ما با این آدم سر چه بحث کنیم؟ تو می گویی خدا را با دلیل ثابت می کنی نیست وقتی خدا نباشد پیغمبر را هم قبول نمی کنی. جلسه قبل هم گفتیم، گفتیم این آدم یک آدم شک گرا است هیچ چیز را قبول نخواهد کرد به دروغ هم می گوید من خدا را قبول دارم خدا برای من ثابت شده است خدا را قبول ندارد دیدید این جا از دهانش در رفت گفت من با دلیل علمی ثابت می کنم خدا نیست.

آن کسی که می خواهد با این آدم سر اثبات پیغمبری پیغمبر بحث بکند وقتی که خدا را قبول ندارد چطور می خواهی پیغمبری را برایش ثابت کنی؟ نمی شود واضح است از آن طرف اگر خدا را ثابت کردی آن هم خدای حکیم، مهربان و توانمند اصلاً معقول است همچنین خدایی یک مخلوق عاقل خلق کند بعد برایش راهنما نفرستد؟ معقول و ممکن نیست یک موجودی خلق کند گران ترین ابزار خلقت را در اختیارش قرار بدهد که آن عقل و اختیار است این آقا طبیعتاً ندارد بی بهره است مشکل ندارد. گفت شب ایستاده آب نخور عقلت کم می شود گفت عقل چه است؟ گفت نه تو بخور تو مشکل نداری. شما حرف پیغمبر را قبول نکن شما مشکل نداری خدا را هم قبول نکن!

اما آن که خدای حکیم، مهربان و قادر را قبول دارد خدا بیاید گران ترین ابزار دنیا را به من بدهد بعد بگوید من راهنما برایت نمی فرستم. یک گوشی عادی شما می خرید کنارش کتابچه راهنما گذاشتند معقول است خدا برای انسان که روح و جسمی دارد که هنوز نه روحش را درست تشخیص دادند چه است و نه جسمش را؛ برای چنین دستگاه متکاملی راهنما نفرستد اصلاً معقول است؟!

یک مثال خیلی ساده بزنم فرض کنیم تلسکوپ جیمز وِب پیشرفته ترین دستگاهی است که می گویند تا حالا بشر اختراع کرده است. صفر تا صد این تلسکوپ را یک کشور عربی بخرد بعد آن شرکت سازنده بگوید دفترچه راهنما به تو نمی دهم این تلسکوپ را چه کار می خواهی بکنی؟ اصلاً معقول است این را بدون دفترچه راهنما بخرد؟ نمی شود هیچ عاقلی این کار را نمی کند.

مگر این که خدای این ها هم مثل خودشان بی عقل باشد. خدای ما عاقل است خدای عاقل نمی شود انسان را خلق کند و برای آن انسان راهنما قرار ندهد. خدا راهنما قرار داده من که راهنما نیستم پس باید یک نفر دیگر راهنما باشد آیا من وظیفه دارم دنبال یک راهنما بگردم یا وظیفه ندارم؟

مجری:

اگر عقلی است قطعاً به ما می گوید باید بگردی

استاد ابوالقاسمی:

آقای بهمن ترکیان اگر خدا را قبول داری تو باید دنبال پیغمبر بگردی و اگر یک نفری آمد علامت های آورد قبلاً مثالش را زدیم یک کسی گفت من پلیس هستیم بی سیمش با مرکز در ارتباط است علامت پلیسی دارد برگه مأموریت دارد سوار ماشین پلیس است بعد تو بگویی نه من هنوز شک دارم تو پلیس هستی. تو را بازداشتگاه می برند چوب هم به تو می زنند بی جا کردی قبول نکردی همه علامت ها را داشت. آن جا تو باید جواب پس بدهی چون یک نفر با نماد پلیس، با ابزار ارتباطی با مرکز ابزاری که قابل جعل نیست آمد طبیعتاً باید قبول کنی. این جا ایمان نیست یقین صد در صد می شود راهی جز این شما ندارید فقط مسئله این است که ایشان خدا را قبول نکرد برهان صبر و تقسیم را قبول ندارد از طریق این برهان نمی خواهد بیاید.

بله تو یک انسان دیدی از کجا می فهمی این انسان پلیس است، ثابت کن پلیس است می گوید به اداره پلیس ارتباط برقرار کرد می گوید نه به آنش کار ندارم خودت از کجا می فهمی؟ دارد با اداره پلیس ارتباط برقرار می کند نه به آن کار ندارم به تو می خندند. کسی که این ابزارها و نماد و ... را دارم نمادش تقلی باشد دزد است. یا نماد واقعی است یا غیر واقعی است قابل کشف هم است که واقعی یا غیر واقعی باشد. ملاک دادند اگر ملاک نمادِ واقعی بود دیگر این دست دزد نیست تمام شد. یک فرضی داریم می گیریم خدایی است قدرتی دارد که این قدرت را فقط و فقط باید به پیغمبر بدهد چرا؟ چون اگر به غیر پیغمبر بدهد راهنما را خودش گم کرده است.

مثلاً شرکت نوکیا کنار گوشیش چهار تا دفترچه بی ربط هم بگذارد کدام شان را بر داریم؟ آقای نوکیا شما می شود چهار تا دفترچه بی ربط کنار گوشیت بگذاری؟ نه من عاقل هستم. خدای عاقل تو می شود برای مردم علاوه بر پیغمبر به چهار نفر دیگر هم علامت بدهی؟ نه من هیچ وقت همچنین کاری نمی کنم بی عقل نیستم این ها بی عقل هستند. فکر می کنند همه باید بی عقل باشند بعد می گوید نه نمی شود ثابت کرد نه آقا خیلی راحت می شود ثابت کرد تو خدا را قبول کن. خدای تو عاقل، مهربان و حکیم باشد همه این ها حل است (وَمَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ) خدا خیلی زیبا در قرآن گفته است خدا را درست نشناختی (إِذْ قَالُوا مَا أَنْزَلَ اللَّهُ عَلَى بَشَرٍ مِنْ شَيءٍ)

 عرض کردیم نه وهابی ها این کار را بلد هستندو می تواند بگویند نه این آقایان همچنین حرف های می فهمند و عقل شان می رسد چون اصلاً از عقل شان استفاده نمی کنند نه خدا را قبول دارند بعد می آید می گوید نتوانستند ثابت کنند. بحث ها خیلی ساده است ولی من عرض کردم آن توهین های که او به همه ایرانی ها کرد به همه کُرد زبان ها کرد به همه مسلمان ها کرد این که یک نفر نیازی به بحث علمی ندارد حالا من مجبور هستم از باب دفع شبهه نگاه کنم دم خور همچنین جانورهای شدیم مجبور هستیم.

 خاطره ای دارم یک دوره ای جایی وسط جنگل رفته بودیم در آن جا دو هفته ای بودیم فقط و فقط نهج البلاغه و قرآن همراهم بود. آن جا گفتم خدایا چقدر این آقایان به ما ظلم کردند که من مجبور هستم به جای نهج البلاغه و قرآن دم خور بخاری، مسلم و چه و چه و چه باشم.

 خدا رحمت کند مرحوم علامه امینی (رضوان الله علیه) می گفت روز قیامت حضرت علی هم این ها را ببخشد من نمی بخشم شان می گویم من یک عمری به جای این که بروم راجع به حضرت علی تحقیق کنم راجع به شماها کار کردم ماها مجبور شدیم با همچنین افرادی دم خور بشویم.

به هر صورت جواب به این ها هیچ کار شاقّی ندارد فقط مسئله این است این ها نمی خواهند روی برهان منطقی، حساب و کتاب جلو برود. روی هوچی گری می خواهد جلو برود و فقط ادا و اطوار در بیاورد عرض هم کردم مشکلات روانی دارد خیلی خیلی روشن است اگر کسی متخصص روان شناسی باشد این برنامه اش را نگاه کند به راحتی می تواند شاید هفت، هشت جور بیماری جدی روانی در این فرد تشخیص بدهد اسم هایشان را بلد نیستم ولی آن ها با اسم می توانند بیایند برای بزرگواران توضیحش را بدهند.

اما در ایامی که گذشت اتفاقاتی رخ داد ماها مقداری باید بفهمیم در دنیا چه قضایا و اتفاقاتی دارد رخ می دهد؟ در مورد مسئله غصب خلافت امیر مؤمنان علی (علیه السلام) یک تحقیق مفصلی حقیر داشتم در کانال مصباح مشکات هدایت در ایتا فایل صوتیش مفصل است و در دیگر جاها آن جا توضیحش را دادم که چگونه خلافت از امیر مؤمنان علی (علیه السلام) با یک شایعه غصب شد؟ ‌آن شایعه چه بود؟

«لَا تَجْتَمِعُ النُّبُوَّةُ وَ الْخِلَافَة فِي بَيْتٍ وَاحِد»

 نبوت و خلافت یک جا جمع نمی شود.

«وتعلل طائفة أخرى منهم بكراهية الجمع بين النبوة والخلافة في بيت واحد»

شرح نهج البلاغة؛ اسم المؤلف: أبو حامد عز الدين بن هبة الله بن محمد بن محمد بن أبي الحديد المدائني الوفاة: 655 هـ، دار النشر: دار الكتب العلمية - بيروت / لبنان - 1418هـ - 1998م، الطبعة: الأولى، تحقيق: محمد عبد الكريم النمري، ج11، ص66

 

چطور ممکن است پیغمبر (صلی الله علیه وآله وسلم) علی را در غدیر بگمارد ولی بعد عزلش کند؟ گفتند عزل بود در امت های قبل هم بود نص حکم پیامبر بوده است. چطور ابوبکر را برای سوره توبه فرستاد بعد عزلش کرد؟ حالا علی را برای خلافت نصب کرد بعد عزلش کرد! و این شایعه بود که ضربه سنگینی به جایگاه حضرت علی (علیه السلام) زد تعداد زیادی از افراد آمدند شهادت دروغ دادند. عمرو ابن العاص و دیگران هم آمدند گفتند بله ما از پیغمبر شنیدیم که:

«إِنَّ آلَ أَبِي طَالِبٍ لَيْسُوا لِي بأَوْلِيَاء»

شرح نهج البلاغة؛ اسم المؤلف: أبو حامد عز الدين بن هبة الله بن محمد بن محمد بن أبي الحديد المدائني الوفاة: 655 هـ، دار النشر: دار الكتب العلمية - بيروت / لبنان - 1418هـ - 1998م، الطبعة: الأولى، تحقيق: محمد عبد الكريم النمري، ج11، ص42

و حرف های دیگری که طبیعتاً مردم دچار فتنه شدند پیغمبر، علی را عزل کرد لذا دیگر نگفتند ما علی را می خواهیم خیلی طبیعی است، یکی از وهابی ها این شبهه را مطرح کرد چرا در سقیفه بنی ساعده انصار اسم حضرت علی را نیاوردند؟ چون گفتند حضرت علی عزل شده است.

مجری:

این همان فضای رسانه ای آلوده است

استاد ابوالقاسمی:

اما این مقداری عقب تر می رود این جمله که «لا تجتمع النبوّة و الخلافة في بيت واحد» یک سابقه خیلی قدیمی تر دارد این را ما از دوران یهودیت باید بررسی کنیم. راجع به این که الان می خواهم مطرح کنم خیلی خیلی کم در صحبت ها و سخنرانی ها بیان شده است و مدارکش هم بسیار کم است. فقط یکی دو جا مطلب راجع به آن است عرض می کنم خوب دقت کنید سوره مائده

(وَلَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَبَعَثْنَا مِنْهُمُ اثْنَي عَشَرَ نَقِيبًا وَقَالَ اللَّهُ إِنِّي مَعَكُمْ لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلَاةَ وَآتَيتُمُ الزَّكَاةَ وَآمَنْتُمْ بِرُسُلِي وَعَزَّرْتُمُوهُمْ وَأَقْرَضْتُمُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا لَأُكَفِّرَنَّ عَنْكُمْ سَيئَاتِكُمْ وَلَأُدْخِلَنَّكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ فَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِيلِ * فَبِمَا نَقْضِهِمْ مِيثَاقَهُمْ لَعَنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيةً يحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ وَنَسُوا حَظًّا مِمَّا ذُكِّرُوا بِهِ وَلَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَى خَائِنَةٍ مِنْهُمْ إِلَّا قَلِيلًا مِنْهُمْ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاصْفَحْ إِنَّ اللَّهَ يحِبُّ الْمُحْسِنِينَ)

خدا از بنی اسرائيل پيمان گرفت. و از آنها، دوازده نقيب [= سرپرست‌] بر انگيختيم. و خداوند (به آنها) گفت: «من با شما هستم! اگر نماز را بر پا داريد، و زکات را بپردازيد، و به رسولان من ايمان بياوريد و آنها را ياری کنيد، و به خدا قرض الحسن بدهيد [= در راه او، به نيازمندان کمک کنيد]، گناهان شما را می ‌پوشانم [= می بخشم‌]؛ و شما را در باغ هايی از بهشت، که نهرها از زير درختانش جاری است، وارد می ‌کنم. اما هر کس از شما بعد از اين کافر شود، از راه راست منحرف گرديده است. ولی بخاطر پيمان ‌شکنی، آنها را از رحمت خويش دور ساختيم؛ و دل های آنان را سخت و سنگين نموديم؛ سخنان (خدا) را از موردش تحريف می ‌کنند؛ و بخشی از آنچه را به آنها گوشزد شده بود، فراموش کردند؛ و هر زمان، از خيانتی (تازه) از آنها آگاه می ‌شوی، مگر عده کمی از آنان؛ ولی از آنها در گذر و صرف ‌نظر کن، که خداوند نيکوکاران را دوست می ‌دارد!

سوره مائده (5): آیات 12و 13

(وَلَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ بَنِي إِسْرَائِيلَ) خدا از بنی اسرائیل پیمانی گرفت (وَبَعَثْنَا مِنْهُمُ اثْنَي عَشَرَ نَقِيبًا) و از بین آن ها دوازده نقیب (بَعَثْنَا) ظاهر (بَعَثْنَا) یعنی چه؟ یعنی مبعوث شد پیغمبر بودند. (نَقِیب) چه کسی است؟ نقیب کسی است که مسئول امور سیاسی یک مجموعه است. نِقابَه کسی که اداره امور سیاسی یک مجموعه را دارد به او نَقیب می گویند. دوازده تا نقیب مبعوث کردیم، دوازده تا پیغمبر برای امور سیاسی بنی اسرائیل مبعوث شدند.

(وَقَالَ اللَّهُ إِنِّي مَعَكُمْ) خدا گفت من با شما هستم (لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلَاةَ وَآتَيتُمُ الزَّكَاةَ) به شرط این که نماز بخوانید زکات بدهید (وَآمَنْتُمْ بِرُسُلِي) بنی اسرائیل آن اول پیغمبری نداشتند زمان حضرت موسی است؟ نه (بَعَثْنَا) این ها رسول شدند. اگر به این ها ایمان بیاورید (لَأُكَفِّرَنَّ عَنْكُمْ سَيئَاتِكُمْ) گناهان تان را می بخشم و و و اما (فَبِمَا نَقْضِهِمْ مِيثَاقَهُمْ لَعَنَّاهُمْ) به خاطر نقض پیمانی که داشتند ما لعنت شان کردیم (وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيةً) و دل های آن ها را قصی قرار دادیم و اتفاقات دیگری که رخ داد.

سوال یهودی ها نماز نمی خوانند؟ چرا نماز می خوانند. زکات نمی دهند؟ چرا نماز، زکات و ایمان به رسل بود کدامش را انجام ندادند؟ ایمان به رسل که گفتند «لا تجتمع النبوّة و الخلافة في بيت واحد» گفتند نبوت و خلافت نباید یک جا باشد دین از سیاست باید جدا باشد. سیاست در یک خاندان، دین در یک خاندان، پادشاهی در یک خاندان، دین و نبوت در یک خاندان.

ولذا یهودی ها سلیمان و داود را پادشاه می گویند پیامبر نمی گویند می گویند این ها پادشاه بودند پیامبر نبودند ولذا می گویند آن پادشاه آخر ما که می آید آن جا فقط یک جا جمع می شود و از نسل داود هم خواهد بود که راجع به او اجمالاً صحبت می کنم. این ها قبول نکردند (فَبِمَا نَقْضِهِمْ مِيثَاقَهُمْ) این ها نقض پیمان کردند (لَعَنَّاهُمْ) لعنت شان کردیم دل هایشان قصی شد. (وَلَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَى خَائِنَةٍ مِنْهُمْ) پیغمبر آن های که آن موقع خیانت کردند هنوز هم خیانت می کنند این یک آیه راجع به این ها می گوید. اما آیه دیگری است وقتی بحث ولایت امیر مؤمنان نازل شد روایت این طور می گوید:

(وَإِذَا تُتْلَى عَلَيهِمْ آياتُنَا بَينَاتٍ قَالَ الَّذِينَ لَا يرْجُونَ لِقَاءَنَا ائْتِ بِقُرْآنٍ غَيرِ هَذَا أَوْ بَدِّلْهُ قُلْ مَا يكُونُ لِي أَنْ أُبَدِّلَهُ مِنْ تِلْقَاءِ نَفْسِي إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يوحَى إِلَي إِنِّي أَخَافُ إِنْ عَصَيتُ رَبِّي عَذَابَ يوْمٍ عَظِيمٍ)

و هنگامی که آيات روشن ما بر آنها خوانده می ‌شود، کسانی که ايمان به لقای ما (و روز رستاخيز) ندارند می ‌گويند: قرآنی غير از اين بياور، يا آن را تبديل کن! (و آيات نکوهش بتها را بر دار) بگو: من حق ندارم که از پيش خود آن را تغيير دهم؛ فقط از چيزی که بر من وحی می ‌شود، پيروی می ‌کنم! من اگر پروردگارم را نا فرمانی کنم، از مجازات روز بزرگ (قيامت) می ‌ترسم!

سوره یونس (10): آیه 15

آیات ما که بر آن ها نازل شد (قَالَ الَّذِينَ لَا يرْجُونَ لِقَاءَنَا) کسانی که امید به لقاء ما ندارند چه کسانی هستند که امید دوست ندارند بمیرند؟ یهودی ها.

(فَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ * وَلَنْ يتَمَنَّوْهُ أَبَدًا بِمَا قَدَّمَتْ أَيدِيهِمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ)

پس آرزوی مرگ کنيد اگر راست می ‌گوييد! ولی آنها، به خاطر اعمال بدی که پيش از خود فرستاده ‌اند، هرگز آرزوی مرگ نخواهند کرد؛ و خداوند از ستمگران آگاه است.

سوره بقره (2):‌ آیات 94 و 95

(لَا يرْجُونَ لِقَاءَنَا) چه کسانی هستند؟ یهودی ها هستند (ائْتِ بِقُرْآنٍ غَيرِ هَذَا أَوْ بَدِّلْهُ) پیغمبر این حکم را عوض کن یک حکم دیگر بیاور (قُلْ مَا يكُونُ لِي أَنْ أُبَدِّلَهُ مِنْ تِلْقَاءِ نَفْسِي) خودم نمی توانم عوضش کنم یعنی چه؟ یعنی خدا می تواند عوض کند اما من نمی توانم عوض کنم چرا همچنین حرفی یهودها به پیغمبر زدند؟ یهودیان امت (نمی گوییم یهودیان) چرا یهودیان امت همچنین حرفی به پیامبر زدند؟ چون در سابقه یهودی گری خودشان می دانستند فشار بیاورند ممکن است حکم عوض بشود؛ اما بله یک احکام سختی هم می آید مثلاً‌ خدای متعال به خاطر آن جسارت های که کردند طیبات را بر یهودی ها حرام کرد

(فَبِظُلْمٍ مِنَ الَّذِينَ هَادُوا حَرَّمْنَا عَلَيهِمْ طَيبَاتٍ أُحِلَّتْ لَهُمْ وَبِصَدِّهِمْ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ كَثِيرًا)

به خاطر ظلمی که از يهود صادر شد، و (نيز) به خاطر جلوگيری بسيار آنها از راه خدا، بخشی از چيزهای پاکيزه را که بر آنها حلال بود، حرام کرديم.

سوره نساء (4): آیه 160

پس اجمالاً یهودی ها متوجه شدند که می شود احکام الهی را با فشار تغییر داد ولی خدا احکام سخت تری در جاهای دیگری وضع خواهد کرد. فایده اش چه است اگر اصلی می ماند؟ آن حکم اصلی رشد خیلی سریع تری بر اجتماع می آورد می گفتند ما رشد اجتماعی نمی خواهیم فردی فردی باشد دین اجتماعی نمی خواهیم. یک عذابی هم بیاید عذابش هم باشد به فرض ما دنبه نمی خوریم یا گوشت شتر نمی خوریم حرام باشد برای ما مهم نیست. حاضر هستیم در این سختی ها بیافتیم اما آنی که باب میل ما است خلیفه بشود و حکومت را در دست بگیرد.

 پس یهودی ها متوجه شدند که می شود در مقدرات الهی و نه آن مقدراتی که مربوط به انبیاء و اولیاء الهی است دخل و تصرف کرد و می شود فشار آورد. با این بیان برویم سراغ یک سری اتفاقاتی که در دوران معاصر افتاده و یک سری گزارش های که در جاهای مختلفی راجع به رفتارهای یهودی ها آمده است.

مجری:

این بحث، بحث خیلی خوب، بجا و آموزنده است اگر صلاح می دانید میان برنامه ببینیم

استاد ابوالقاسمی:

به نظرم ادامه بدهیم بهتر است چون می ترسم بحث قطع بشود می خواهم بحث را یک سره برویم. گزارشی در الجزیره با عنوان

«مَنْ هُم الیهود المسیحانیون»

یهودی های مسیحی، یهودی های طرفدار مسیح چه کسانی هستند؟

«الذینَ یریدون» خوب عبارت را دقت کنید

«التعجیل بمجیئ المسیح لإسرائیل»

می خواهند آن دورانی که برای آمدن مسیح در اسرائیل مقدر شده بود زودتر بگذرد و مسیح شان زودتر بیاید. البته می دانید مسیح و بزرگ اسرائیلی ها همان دجال است نه حضرت عیسی، عیسی آمده است یهودیان طرفدار مسیح دنبال چه هستند؟ عنوان را به خوبی انتخاب کرده است دنبال این هستند مسیح شان که دجال است سریع تر بیاید مقدر این ها مثلاً‌ این است که دجال هزار سال بعد، هفتصد سال بعد، ششصد سال بیاید. ولی این ها می خواهند یک کاری کنند که چه اتفاقی رخ بدهد؟ سریع تر بیاید. چه کار باید بکنند؟ راجع به آن صحبت خواهیم کرد. این ها دنبال سریع تر آمدن دجال هستند.

 سوال: بر اساس ایدئولوژی اسلامی دجال چه زمانی بنا بود بیاید؟ در زمان ظهور امام زمان (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) اگر زودتر بیاید چه می شود؟ یعنی قبل از ظهور حضرت می آید چه فرقی می کند؟ دجال زمان امام زمان بیاید یا قبل از امام زمان بیاید؟ این ها چرا این قدر اصرار دارند زودتر بیاید؟ تحلیلی است که حقیر دارم شاید درست نباشد اما تا این جایش که این ها صد در صد دنبال این هستند که دجال زودتر بیاید خیلی روشن است. چرا دنبال این هستند؟ جواب: می دانند مسیح دجال توانایی مقابله با امام زمان را ندارد.

مجری:

اگر همزمان بیاید شکست می خورد

استاد ابوالقاسمی:

بله، چه کار کنیم؟ زودتر بیاید با نائب امام زمان درگیر بشود، بله ما می دانیم مسیح دجال از عیسی و از مهدی شکست خواهد خورد اما از نایبش شاید نه، شاید بر نایبش پیروز بشود. همان طوری که سامری بر نایب و خلیفه موسی پیروز شد اما از خود موسی شکست خورد یعنی مقدر است گاهی اوقات یک فردی از یک شخصی شکست بخورد اما از یک شخص دیگر شکست نخورد و بر او پیروز بشود. تحلیل حقیر است درست یا غلط طبیعی به نظر می رسد.

 اما برای این قضیه، این ها از چندین سال قبل دارند آماده سازی می کنند کلیپی است این کلیپ تقریباً مال دوازده سال قبل است یکی از خاخام های ارشد یهود به نتانیاهو می گوید تو مسئول آماده سازی برای آمدن مسیح هستی. از آن موقع دارند نتانیاهو را آماده می کنند که چه بشود؟

مجری:

زمینه را برای آمدن دجال آماده کند.

کلیپ شماره سه (کلیپ به زبان اصلی است)

استاد ابوالقاسمی:

آن خاخام به او می گوید تو کارهای انجام دادی اما کارهایت برای آمدن مسیح کم بود ولی هنوز فرصت است این بحث برای سال 5775 عبری است که مصادف با سال 2014 می شود (ده سال قبل بود) ده سال قبل به نتانیاهو می گویند تو کارهایت را کم انجام دادی تو وظیفه داری انجام بدهی کاری که مسیح ما بیاید ولی هنوز فرصت است.

چه کار باید بکند؟ کارهای باید انجام بدهد از جمله فراهم کردن بنای هیکل مقدس اسرائیلی ها طبق پیشگویی های که او دارد و آن جا زمانی می شود بنا بشود که جلوی کشته شدن یهود گرفته بشود. جلوی کشته شدن یهود چه زمانی گرفته می شود؟ زمانی که گوساله ای با خصوصیات مخصوص ذبح بشود و تبرکی از خاکستر یا خون این گوساله دم در خانه یهودی ها زده بشود این زمانی است که طفل های دیگر اقوام کشته می شوند و می میرند اما از یهود طفلی نخواهد مرد. در آن زمان خطرناک ترین دشمنان برای یهودیان، آشوری ها و خطر از جانب بابِل است. کلیپی است این کلیپ راجع به گوساله شبکه الجزیره آماده کرده است و دو مطلب در آن است یک: عنوان جنگی که نتانیاهو انتخاب کرده دو: راجع به گوساله البته این کلیپ به زبان عربی است غصه می خورم چرا این مطالب به زبان فارسی برای مردم گفته نمی شود؟

کلیپ شماره چهار (زبان عربی)

مجری:

چه نکاتی جالبی، این ها در عهد عتیق وعده داده شده بود!

استاد ابوالقاسمی:

بله پیشگویی های اشعیاء در عهد عتیق است جنگ نتانیاهو بر ضد غزه را تحقق پیشگویی های اشعیاء محقق کرد. پیشگویی ها اشعیاء چه است باید مفصل راجع به آن صحبت کنیم. اجمالاً این ها اعتقاد داشتند باید این گوساله ها ذبح بشود بنا بود اکتبر(مهر و آبان) سال قبل این کار انجام بشود یک سال گذشته، ولی عقب افتاد و هم زمان با ماه گرفتگی که بعد از ماه رمضان یا اواخر ماه رمضان امسال نوروز بود هم زمان با آن ماه گرفتگی این ها را قربانی کردند گزارشش هم منتشر شد.

دقیقاً مشخص است که یک سری رفتارهای جادو گرانه، رفتارهای مربوط به سحر و جادو دارند انجام می دهند برای چه؟ برای این که بتوانند به قدرت نهایی خودشان برسند به زمانی که کودک های دیگران کشته می شوند ولی کودکان یهود کشته نمی شوند آن زمان است که مُخلِص و نجات بخش آن ها قیام می کند و حکومت دائمی و ابدی این ها را برپا می کند.

اما این که حکومت این ها بر پا خواهد شد یک فردی است به نام جِیز کِیا هو بن داوید یا (بِن دیوید) معروف به یانکا اگر در گوگل راجع به این فرد اسمش هم من می گذارم بزرگواران ببینند با این اسم اگر خواستند می توانند در گوگل جستجو بزنند راجع به او مطالبی خواهد آمد فیلم ها و کلیپ های زیادی از او است من فقط یک سرچ زدم این همان کسی است که به عنوان مُخلِص و نجات بخش یهود از سال 2020 یا 2021 تصاویرش منتشر شد. می گویند از نسل حضرت داود است در ابتدا به هیچ وجه صورتش را نشان نمی دادند فقط می رفتند تبرک و دست بوسی او بزرگان خاخام ها، بزرگان مسئولین سیاسی به دیدار او رفتند در جلسات مختلف با او ارتباط برقرار کردند عکس ها و فیلم های هم است در جلسات مختلفی که دستش را دارند می بوسند اگر بتوانم بعضی از فیلم ها را بیاورم.

 نکته بسیار بسیار عجیب و بسیار مهم در این جا آقای بایدن هم دارد اشاراتی به مسیح بودن بن دیوید مطرح می کند. در کلیپ بعدی آقای بایدن جلسه ای در سنای آمریکا داشت میکرفون به او وصل بود داشت صحبت می کرد متوجه نبود که صدا دارد پخش می شود و صدا ضبط و پخش شد زیر نویس هم کردند زیر نویسش خیلی روشن است کلیپ را ببینیم

کلیپ شماره پنج (زبان اصلی)

استاد ابوالقاسمی:

می گوید من به نتانیاهو گفتم دیگر هم تکرارش نمی کنیم باید آماده بشویم یک جلسه دیدار با مسیح داشته باشیم، این حرف یعنی چه؟ از این ها عجیب تر یک سری اخباری است که این اخبار در فلسطین اشغالی توسط افرادی مطرح شد از جمله ایهود باراک، ایهود باراک قبلاً وزیر دفاع در فلسطین اشغالی بود. در آن جا یک مطالب بسیار مهمی گفت. می گوید عده ای تندرو دارند نتانیاهو را به سمت این می برند که با جنگ زمینه سازی برای ظهور مسیح داشته باشد!

مجری:

یک میان برنامه ببینیم بر می گردیم ان شاء الله بقیه گفتگو را در خدمت جناب اقای دکتر ابو القاسمی خواهیم بود.

(میان برنامه)

مجری:

السلام علیک یا مولای یا صاحب العصر والزمان، همچنان با برنامه راه روشن از شبکه جهانی حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) در خدمت شما هستیم، جناب آقای دکتر ابوالقاسمی موضوع خیلی جالبی را مطرح کردند این مطلب برایم خیلی جالب بود بقیه بحث را بشنویم بیشتر در این خصوص آگاه شویم.

استاد ابوالقاسمی:

عرض کردیم این ها واقعاً این جنگ را یک جنگ آخر الزمانی می دانند در یورو نیوز کلیپ اصلیش را هم گذاشته است ایهود باراک.

«باراک: وزرا یدفعون نتنیاهو لتصعید الصراع لتعجیل ظهور المسیح المخلص»

وزیرها، نتانیاهو را مجبور می کنند برای این که «تصعید الصراع» این درگیری را بالاتر ببرد برای این که مُخَلِص شان دجالی که ما اعتقاد داریم آن ها مسیح می گویند. مسیح آن ها زودتر بیاید کلیپش را این جا کامل گذاشته است. سوال: وقتی از جهت ایدئولوژیک این آدم اعتقاد دارد که من این همه سال کار کردم و برای آمدن مسیح هم باید درگیری را بالاتر ببرم. ما نباید به هیچ وجه توقع کم شدن درگیری از طرف آن ها داشته باشیم هر چه به سرش بزنید او می گوید من چند هزار سال زحمت کشیدم تا توانستم یک کشوری درست کنم دوباره طبق پیش گویی ها یهودی ها را یک جا جمع کنم گوساله ها را قربانی کنم همه مقدمات را آماده کنم که عیسی مسیح و نجات بخش ما بیاید.

بعد به خاطر دو، سه تا حمله ایران سنگین هم باشد از کار چند هزار ساله دست بکشم؟ به نظر شما طبق ایدئولوژی نتانیاهو و هم فکران او این قضیه معقول است؟ قطعاً‌ او دست نخواهد کشید

مجری:

ما هر چه کوتاه بیاییم فایده ندارد.

استاد ابوالقاسمی:

بله، قبلاً‌ شاید تحلیل های دیگری ارائه می شد اما الان با توجه به این که مشخص شد پشت پرده رفتارهای الان نتانیاهو یک ایدئولوژی آخر الزمانی است و او دارد خودش را برای آمدن نجات بخش صهیونیست ها یعنی دجال آماده می کند و دنبال تشکیل حکومت إلی الأبد خودشان است و طبق آن چیزی که حقیر عرض کردم که این ها می دانند دجال در مقابل امام زمان بیاید حرف برای گفتن ندارد لذا طبق آن بدایی که ممکن است رخ بدهد. طبق آن فشاری که می توانند بیاورند و تغییر در مقدرات الهی ایجاد کنند می خواهند مسیح مخلِص خودشان را در زمان نایب امام زمان بیاورند.

مجری:

چون نزدیک ولادت آقا امام حسن عسکری (علیه السلام) هستیم یادم آمد وقتی به حرم امامین عسکریین جسارت کردند آن جا را تخریب کردند آن زمان هم همین بحث ها بود این ها فکر می کردند مهدی موعود ما که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است از آن جا ظهور می کند قصدشان این بود آن جا را خراب کنند تا او نیاید یعنی یک بار هم از آن طرف وارد شدند آن مهدی را از بین ببرند که دجال شان بیاید دیدند نتیجه نگرفت از این طرف وارد شدند.

استاد ابوالقاسمی:

دقیقاً این ها بر این قضیه مشغول هستند سراغ مطالب احتمالی برویم این های که عرض کردیم دلیل برایش بود یعنی همه اش با گزارش بود دیدید فیلم و گزارشش در سایت ها و جاهای مختلف است. اما چند تا مطلب در قرآن راجع به فردی به نام سامری داریم. سامری چه کسی بود؟ سامری مهم ترین دشمن حضرت موسی بود و ضرر سامری از قارون و فرعون برای امت حضرت موسی بیشتر بود. قارون دنیا پرست شان کرد سامری گوساله پرست شان کرد، فرعون آن ها را کشت سامری دین و اعتقادات شان را از آن ها گرفت. وقتی که آن گوساله را درست کرد اتفاقاتی که رخ داد حضرت موسی یک جمله ای به او گفت

(قَالَ فَمَا خَطْبُكَ يا سَامِرِي)

(موسی رو به سامری کرد و) گفت: تو چرا اين کار را کردی، ای سامری؟!

سوره طه (20): آیه 95

سامری تو دیگر چرا؟ سامری چه کسی بود که موسی گفت تو دیگر چرا؟ علت چه است؟ راجع به گذشته سامری در کتب مربوط به افرادی که بحث های ماورایی می کنند یک جور مطلب آمده است در کتب تاریخی اهل سنت هم طوری دیگر آمده است. اول آن چه که در کتب اهل سنت است بیاورم یک شعری دارد این شعر معروف است

فمُوسَى الذي رَبّاهُ فِرْعُونُ مُؤْمِنٌ * فمُوسَى الذِي رَبّاهُ جِبْرِيلُ كافِرٌ

**

«فموسى الذي رباه جبريل كافر * وموسى الذي رباه فرعون مرسل»

روح المعاني في تفسير القرآن العظيم والسبع المثاني؛ اسم المؤلف: العلامة أبي الفضل شهاب الدين السيد محمود الألوسي البغدادي الوفاة: 1270هـ، دار النشر: دار إحياء التراث العربي – بيروت، ج16، ص29

این طور ادعا می کنند آن زمانی که مادر حضرت موسی، حضرت موسی را در آن تابوت (صندوقچه) گذاشت و او را در رود نیل گذاشت آن موقع فرعونی ها بچه ها را می کشتند، یک مادر دیگری هم حامله شد و فرزندش را در بین کوه ها برد در غاری فرزندش به دنیا آمد، بعد می گویند حضرت موسی به خانه فرعون آمد و به دست فرعون تربیت شد.

ولی آن فرزندی که در غار متولد شد همان طوری که خدای متعال به خیلی از حیوانات به صورت های غیبی مأمور می کند حیوان و موجود دیگری را مأمور می کند که به او غذا برساند کلیپ های شبیه این شاید زیاد در تلویزیون دیده باشند. چند وقت یک کلیپی دیدم کوسه ای یک لاک پشت که به گردنش طناب پیچیده بود به دهانش گرفت پیش آدم ها آورد این طناب را از گردن لاک پشت باز کنند از این طور موارد در عالم طبیعت زیاد پیش می آید.

خدای متعال یکی از ملائکه را مأمور کرد که برود به این طفل شیر برساند یعنی یک طفل توسط یکی از ملائکه که اهل سنت ادعا می کنند جبرئیل بوده تربیت شد و رشد کرد و یک موسایی هم در خانه فرعون تربیت شد و رشد کرد. می گویند اسم سامری هم موسی بوده دو تا موسی داریم اسمش موسی ابن زفر بوده است.

مجری:

پیامبر، موسی ابن عمران و این موسی ابن زفر است.

استاد ابوالقاسمی:

بله، لذا می گویند

«مُوسَى الذي رَبّاهُ فِرْعُون‏ مُرْسَل‏» یک موسایی که فرعون او را تربیت کرد پیغمبر شد «فمُوسَى الذِي رَبّاهُ جِبْرِيلُ كافِر»، اما موسایی که جبرئیل او را تربیت کرد سامری و کافر شد. قرطبی این را در الجامع الأحکام قرآن مطرح کرده است. طبری در تفسیرش آورده است می گوید مادرش او را در غاری گذاشت.

«فأتى جبرائيل فجعل كف نفسه في فيه فجعل يرضعه العسل واللبن»

دستش را در دهان این طفل گذاشت به او شیر و عسل داد!

جامع البيان عن تأويل آي القرآن؛ اسم المؤلف: محمد بن جرير بن يزيد بن خالد الطبري أبو جعفر الوفاة: 310، دار النشر: دار الفكر - بيروت – 1405، ج16، ص205

یا قرطبی در الجامع الأحکام القرآن می گوید موسی ابن زفری بود که از منطقه سامره بود نه سامراء، سامره شهری در نزدیکیه یهودیه و جریر بود.

«وروي في قصص العجل: أن السامري وأسمه موسى بن ظفر ينسب إلى قرية تدعى سامرة ولد عام قتل الأبناء وأخفته أمه في كهف جبل فغذاه جبريل»

الجامع لأحكام القرآن؛ اسم المؤلف: أبو عبد الله محمد بن أحمد الأنصاري القرطبي الوفاة: 671، دار النشر: دار الشعب – القاهرة، ج7، ص284

آن سالی که فرعون بچه ها را می کشت او متولد شد جبرئیل به او غذا می داد وقتی جبرئیل به او غذا داد می گویند این طفل جبرئیل را می شناخت. بنابراین این ادعا را دارند اما یک عده دیگر که اهل بحث های ماورایی هستند درست یا غلط ادعاهای که دارند می گویند او از کسانی بود که:

(وَشَارِكْهُمْ فِي الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ وَعِدْهُمْ)

و در ثروت و فرزندانشان شرکت جوی! و آنان را با وعده ‌ها سرگرم کن!

سوره اسراء (17): آیه 64

شیطان در خلق نطفه او با وسوسه ای که ایجاد کرد چطور؟ ما نمی دانیم سامری از نطفه ای است که این نطفه به نحوی شیطانی بسته شد این طور مطرح می کنند شاید هم قابل جمع باشد یک کسی با نطفه شیطانی باشد ولی خدای متعال به خاطر این که موجب امتحان مردم بشود فرشته ای می فرستد او را زنده نگه دارد. به هر صورت این فرد بسیار مورد علاقه شیطان بود

(قَالَ فَمَا خَطْبُكَ يا سَامِرِي * قَالَ بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يبْصُرُوا بِهِ * قَالَ فَاذْهَبْ فَإِنَّ لَكَ فِي الْحَياةِ أَنْ تَقُولَ لَا مِسَاسَ وَإِنَّ لَكَ مَوْعِدًا لَنْ تُخْلَفَهُ وَانْظُرْ إِلَى إِلَهِكَ الَّذِي ظَلْتَ عَلَيهِ عَاكِفًا لَنُحَرِّقَنَّهُ ثُمَّ لَنَنْسِفَنَّهُ فِي الْيمِّ نَسْفًا)

موسی رو به سامری کرد و گفت: تو چرا اين کار را کردی، ای سامری؟! گفت: من چيزی ديدم که آنها نديدند؛ موسی گفت: برو، که بهره تو در زندگی دنيا اين است که (هر کس با تو نزديک شود) بگوئی با من تماس نگير! و تو ميعادی (از عذاب خدا) داری، که هرگز تخلف نخواهد شد! (اکنون) بنگر به اين معبودت که پيوسته آن را پرستش می ‌کردی! و ببين ما آن را نخست می ‌سوزانيم؛ سپس ذرات آن را به دريا می ‌پاشيم!

سوره طه (20):‌ آیات 95- 96 و 97

موسی من چیزی دیدم که بقیه نمی دیدند وقتی حضرت موسی فرمود: (قَالَ فَمَا خَطْبُكَ يا سَامِرِي) گفت من یک چیزی دیدم که دیگران نمی دیدند لذا رفتم یک مشت از خاک پای اسب جبرئیل بر داشتم و روی گوساله ریختم و این زنده شد. بقیه متوجه نبودند چه اتفاقی دارد می افتد من فهمیدم. من جبرئیل را می شناختم چشمم باز بود خیلی از حقایق ماورایی را می دیدم.

 برای سامری چه اتفاقی رخ داد؟ در این جا آیه ای است

(قَالَ فَاذْهَبْ) موسی گفت برو (فَإِنَّ لَكَ فِي الْحَياةِ أَنْ تَقُولَ لَا مِسَاسَ وَإِنَّ لَكَ مَوْعِدًا لَنْ تُخْلَفَهُ). یک: تو لا مساس هستی. دو: موعدی داری که (لَنْ تُخْلَفَهُ) آن موعد و قرار قطعی است و تغییر پذیر نیست. معمول مفسرین گفتند (لَا مِسَاسَ) در این جا یعنی تو یک بیماری شبیه به طاعون می گیری کسی به تو دست نزند مجبور شوی دور از همه زندگی کنی. دو: بعد از مردنت هم در قیامت باید جواب پس بدهی موعدی که (لَنْ تُخْلَفَهُ)

اما این با ظاهر آیه جور در نمی آید چرا؟ (فَإِنَّ لَكَ فِي الْحَياةِ أَنْ تَقُولَ لَا مِسَاسَ) نمی گوید «إنَّ عَلَیْکَ» می گوید (فَإِنَّ لَكَ) تو یک امتیازی داری در این دنیا می توانی بگویی (لَا مِسَاسَ) هیچ کس نمی تواند به من کاری داشته باشد هیچ اتفاقی برایم نمی افتد نمی توانید من را بکشید. همان طوری که حضرت خضر (علی نبینا وآله وعلیه السلام) کشته نمی شود و زنده است (فَإِنَّ لَكَ فِي الْحَياةِ أَنْ تَقُولَ لَا مِسَاسَ) تو (لَا مِسَاسَ) هستی هیچ کس مساسی به تو نمی رساند این یک ترجمه دیگر.

(وَإِنَّ لَكَ مَوْعِدًا لَنْ تُخْلَفَهُ) و در همین دنیا یک وعده ای داری تا آن وعده زنده خواهی بود. چه کسی است که یک وعده ای دارد و تا زمان وعده اش زنده است؟ بر گردیم به بحثی که اول امشب داشتیم (دجال) مگر دجال یهودی نیست؟ مگر یهودی ها از او تبعیت نمی کنند؟ مگر روایت نمی گوید بیشتر کسانی که غیر از یهودی ها با او همکار می شوند از اعراب هستند؟ یک ذره با اوضاع فعلی تطبیقش بدهیم.

مجری:

اتفاقاً این نکته ای که شما فرمودید در چهارشنبه گذشته آقای دکتر حسینی هم گفتند و خیلی خوب بررسی کردند.

استاد ابوالقاسمی:

نکته دیگر، سامری می گوید (بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يبْصُرُوا بِهِ) من یک خصوصیتی دارم این خصوصیت در من قوی است آن چه است؟ چیزهایی می بینم که دیگران نمی بینند فیلم های هم راجع به اسرائیل درست کردند که افرادی دارند از راه دور اتفاقات را می بینند ولی بعد از کشتن گوساله ها دیگر این ها دلیل نیست احتمال است فرض بگیریم مسیح این ها همان سامری باشد چون پدر و مادرش اصلاً معلوم نیست چه کسی است؟ این کسی که آوردند ادعا می کند هیچ سابقه ای از قبلش نیست. در سال 2020 یا 2021 یک مرتبه ظاهر شد یک آدم سی، چهل ساله یک مرتبه بیاید ظاهر بشود نه پدری، نه مادری معلوم نیست چه کسی است؟ یک مرتبه همه علماء و بزرگان برای دست بوسیش می آیند بایدن هم می گوید تو مسیح هستی مگر بایدن نمی داند مسیح سالیان سال است که رفته؟ پس مشخص است اگر پدرش یک پدر عادی بود که الان است نمی گفت این مسیح است.

این ها را کنار هم می گذاریم یک نظری از مرحوم علامه جعفر مرتضی (رضوان الله علیه) نقل شده است ایشان هم اعتقاد داشت دجال همان سامری است. اگر ما این ها را کنار هم بگذاریم شاید قضایایی که در این روزها اتفاق افتاد برای ما روشن بشود همه کسانی که در لبنان بودند با خیلی از بستگان و اطرافیان شهدا صحبت کردیم می گویند به هیچ وجه هیچ وسیله ردیابی همراه شهید نبوده یک ربع قبل از جلسه مکان جلسه را عوض کرد یک پیک فرستاد پیک هم بدون هیچ وسیله ردیابی که برو شفاهی ابلاغ کن جلسه فلان جا است. اما آن ساختمان جدید مورد هدف قرار گرفت و عمداً برای زدن آن شهید بود این چطور ممکن است؟ هیچ ابزاری در کار نیست یا باید بگوییم تمام دوربین های آن منطقه را هک کردند تمام را دارند رصد می کنند هیچ جاسوسی نمی توانست این طور گزارش بدهد چون خود آن شهید یک ربع قبل از جلسه جایش را عوض کرده بود جایش یک ساختمان دیگر بوده پس جاسوس نمی توانست خبر بدهد.

یا باید بگویند تمام دوربین های کل آن منطقه هک شد یا باید بگویند یک مطلب ماورایی است و با (بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يبْصُرُوا بِهِ) هم جور در می آید. با اتفاقاتی که در زمان های اخیر در دو - سه هفته اخیر رخ داد با آن چه که در مورد شهادت شهید رئیسی رخ داد و امثال او تمام این ها جور در می آید. شاید مقداری توهمی باشد شاید منطقی باشد.

 لذا یک مقداری گوشه ذهن مان این احتمال هم بگذاریم خود نتانیاهو دنبال این است که مسیح دجال زودتر بیاید. مسیح دجال به گفته مرحوم آقای جعفر مرتضی همان سامری است یعنی نتانیاهو دنبال این بود که سامری زودتر بیاید. مشخصات سامری معلوم است چه کار می خواست کند (بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يبْصُرُوا بِهِ) است دیدمان این طور باشد جنگ ما یک جنگ آخر الزمانی است لذا نتانیاهو پیشگویی های اشعیاء را برایش انتخاب کرد همان پیشگویی ها محقق خواهد شد البته می دانند این ها احتمال شکست شان از غارانی ها طبق همان پیشگویی و اهل بابِل است.

لذا خدا رحمت کند آقای کورانی می گفت حمله جدی به آن ها از بابِل منطقه عراق خواهد بود آقای کورانی می گفت آن حمله ای که کمر این ها را می شکند از عراق است. خدا رحمت کند شهید قاسم سلیمانی عراقی ها را برای این قضیه حسابی تجهیز کرده است همان طور که سوری ها را تجهیز کرد عراقی ها را هنوز هم شروع نکردند چون هنوز وقتش نرسید عراقی ها را گذاشتند برای آن حمله نهایی و به موقع یک جور کمر شکنی به این ها ان شاء الله خواهند زد.

همانی که حزب الله الان دارد می زند شاید بیست، سی برابرش را از عراق خواهند زد ان شاء الله به هر صورت آنی که الان برای ما به نظر می رسد ما در یک جنگ آخر الزمانی هستیم. اما یک نکته ای است این ها یک توهمی برای خودشان دارند که ما می خواهیم تغییراتی ایجاد کنیم اما خدای متعال جواب این ها را داد شما می خواهید دجال زودتر بیاید؟ باشد رسماً بارها گفتند ایهود باراک هم آن خاخام گفته بود

(مَا نَنْسَخْ مِنْ آيةٍ أَوْ نُنْسِهَا نَأْتِ بِخَيرٍ مِنْهَا أَوْ مِثْلِهَا أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيءٍ قَدِيرٌ)

هر حکمی را نسخ کنيم، و يا نسخ آن را به تأخير اندازيم، بهتر از آن، يا همانند آن را می ‌آوريم. آيا نمی ‌دانستی که خداوند بر هر چيز توانا است؟!

سوره بقره (2): آیه 106

شما فکر کردید شهید سید حسن نصر الله به شهادت رسید تمام شد؟ (نَأْتِ بِخَيرٍ مِنْهَا أَوْ مِثْلِهَا) یا یکی مثل او می آید یا یکی بهتر از او می آید مثل او یعنی انسانی با همان ویژگی ها که در مقابل شما بایستد و با شما بجنگد (بِخَيرٍ مِنْهَا) چه کسی می شود؟ ان شاء الله امام زمان (روحی وارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) دست خدا بسته نیست.

(وَقَالَتِ الْيهُودُ يدُ اللَّهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ أَيدِيهِمْ وَلُعِنُوا بِمَا قَالُوا بَلْ يدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ)

و يهود گفتند: دست خدا (با زنجير) بسته است. دستهايشان بسته باد! و به خاطر اين سخن، از رحمت (الهی) دور شوند! بلکه هر دو دست (قدرت) او، گشاده است؛

سوره مائده (5): آیه 64

یهودی ها می گویند خدا یک تنظیماتی گذاشت و کنار رفت حالا ما آن تنظیمات را به هم می زنیم دیگر خدا کاری نمی تواند کند. ولی خدا می فرماید نه منِ خدای متعال می توانم تغییر ایجاد کنم تغییرات دست خود من است (غُلَّتْ أَيدِيهِمْ) دست آن ها بسته است. این ها فکر می کنند حالا ما یک تغییراتی ایجاد کردیم به فرض منِ‌ نتانیاهو رفتم با توهمات خودم آن کسی که فکر می کنم مسیح دجال است را آوردم دیگر در مقابل نایب امام زمان می توانم بایستم نه (غُلَّتْ أَيدِيهِمْ) دست آن ها بسته است.

(وَلُعِنُوا بِمَا قَالُوا بَلْ يدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ) خدا بلد است چطوری به انسان ها کمک کند. لذا با توجه به این مقدمات اعتقاد حقیر این است این ها فکر می کردند که می توانند با این کاری که انجام دادند خودشان را جلو بیاندازند؛ اما من جوری دیگر عرض می کنم خدای متعال می خواهد به این ها ثابت کند در مقابل امام زمان (روحی وارواح العالمین له الفداء) که هیچ در زمان آن امام می شود شیعیان آن امام هم شما را شکست بدهند. یعنی اگر شما خواستید مقدرات را تغییر بدهید با یک شخصی باشید که پیروز بشوید خدا می گوید نه من شما را خار و خفیف خواهم کرد نه فقط در مقابل امام زمان شکست می خورید که در مقابل نایب و شیعیان او هم ان شاء الله شکست خواهید خورد.

 مجری:

یعنی وعده الهی این است که این ها همیشه ذلیل و تو سری خور باشند کما این که در جهان امروز می بینیم هستند.

(میان برنامه)

مجری:

صلی الله علیک یا مولای یا صاحب العصر والزمان، صلی الله علیک وعلی آبائک الطیبین الطاهرین لاسیما امیر المؤمنین،... فرصت خیلی خوبی بود مباحث خیلی خوبی را جناب آقای دکتر ابوالقاسمی ارائه کردند این بحث برای من هم خیلی جدید و جالب بود چون در این برنامه ها در مورد یهود و جامعه شناسی یهود کمتر صحبت می شود در مؤسسه هم پژوهش های زیادی بود و این نگاه شما خیلی نگاه جالب، منطقی و مستندی بود اگر نکته تکمیلی است بفرمایید.

استاد ابوالقاسمی:

یک نکته دیگر در مسئله دجال در روایات یک عبارتی آمده یک فردی می آید و دجال در ظاهر روایات شیعه می گوید با جادو نشان می دهد او را می کشد و بعد تظاهر می کند که او زنده است یعنی دوباره زنده اش کرده است. در کتاب بخاری می گوید دجال او را می کشد و زنده می کند چون ما می گوییم جادوگر است جادوگر می تواند بکشد و زنده کند. در سال 2004 کلیپی است دوستان می توانند در یوتیوپ ببینند

«الطفل الذي في غزة وقال انه هو من یقتله الدجال»‌

برای سال 2004 یک گزارشی دارد راست یا دروغ خودشان می دانند که در آن سال یک طفلی در آن دوران در بیمارستان به زبان می آید ادعای این ها است و می گوید من همان کسی هستم که دجال من را خواهد کشت یا من با دجال مواجه خواهم شد. لذا همه چیز عالم این طور نشان می دهد که ما داریم به سمت درگیری با دجال می رویم.

یا در روایات آمد که دجال وارد شهرهای مختلفی می شود مگر می شود زمان امام زمان، دجال وارد شهرهای مختلف بشود و بلاد اسلامی را بگیرد؟ لذا این طور به نظر می رسد این پیشگویی های که در روایات آمده است نشانگر این است که دجال قبل از ظهور می آید و این کارها را انجام می دهد.

مجری:

آقای فتحی پشت خط هستند آقای فتحتی در خدمت شما هستیم بفرمایید

تماس بینندگان برنامه

بیننده: (آقای فتحی)

شب بخیر، خدمت هردو بزرگوار ارادت دارم آقای ابوالقاسمی یک بحثی هست این ها راست می گویند ما ... می بینیم آیه 6 سوره جن می گوید مردمی از جن با مردمی از انسان در ارتباط هستند دقت کنید هر وقت کمک های آمریکا زیاد می شود یکی از بزرگان آمریکا را می برند یک موجودی را به نام مسیح نشانش می دهند و او از اسرائیل حمایت می کند و آن ها هم حمایت می کنند. دقیقاً حمایت آن موقع انجام می شود آیه 6 سوره جن است دعوا در کاخ سفید در همین مورد است چه کسی برود مسیح را ببیند؟ هر که بیشتر به اسرائیل کمک کند می برند مسیح را ببیند این ها نیل تا فرات می گویند چرا این طرف فرات نمی آیند؟

استاد ابوالقاسمی:

چون با ایرانی ها جرأت ندارند درگیر بشوند

آقای فتحی:

چرا نمی آیند؟ یک آیه ای در کتاب مقدس است می گوید خدا امپراطوری خودش را در ایران به پا می کند امپراطوری حضرت حجت را می گوید

استاد ابوالقاسمی:

احسنتم احتمالش است بله

آقای فتحی:

دوم: عبارت:

(فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ أُولَاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيكُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُوا خِلَالَ الدِّيارِ وَكَانَ وَعْدًا مَفْعُولًا)

هنگامی که نخستين وعده فرا رسد، گروهی از بندگان پيکار جوی خود را بر ضد شما ميانگيزيم (تا شما را سخت در هم کوبند؛ حتی برای به دست آوردن مجرمان)، خانه ‌ها را جستجو می ‌کنند؛ و اين وعده ‌ای است قطعی!

سوره اسراء (17): آیه 5

آیه 15 سوره نمل را داشته باشید

(وَلَقَدْ آتَينَا دَاوُودَ وَسُلَيمَانَ عِلْمًا وَقَالَا الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي فَضَّلَنَا عَلَى كَثِيرٍ مِنْ عِبَادِهِ الْمُؤْمِنِينَ)

و ما به داوود و سليمان، دانشی عظيم داديم؛ و آنان گفتند: ستايش از آن خداوندی است که ما را بر بسياری از بندگان مؤمنش برتری بخشيد.

سوره نمل (27): آیه 15

داوود و سلیمان وقتی قدرت گرفتند پُز دادند گفتند خدایا دمت گرم از آن قوم مؤمنت به ما بیشتر توان دادی چه کسی را می گفتند؟

استاد ابوالقاسمی:

مؤمن، مؤمن یهود هستند

آقای فتحی:

نه اصلاً، می گوید به ما بیشتر از آن ها دادی

استاد ابوالقاسمی:

یعنی ایرانی ها در آن دوران مؤمن بودند؟

آقای فتحی:

یعنی یک گروهی از آن ها مؤمن روی زمین زندگی می کردند (بَعَثْنَا عَلَيكُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ) در قرآن برای شان ساری و جاری است.

استاد ابوالقاسمی:

احتمالش است

آقای فتحی:

صد در صد است اگر متهمم نکنی نمی خواهم این جا تبلیغ هیچ کتابی را کنم ولی یک کتابی است دوست دارم دوستان بخوانند اجازه می دهید اسمش را بخوانم؟ "مسیح یهودی و فرزام جهان" مال مؤسسه موعود است او می گوید چرا آمریکایی ها الان دارند از یهودی ها حمایت می کنند؟ یک اتفاق خیلی جالب تر وجود دارد تا حالا هیچ کدام از دوستان

(وَقَضَينَا إِلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الْأَرْضِ مَرَّتَينِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبِيرًا)

ما به بنی اسرائيل در کتاب (تورات) اعلام کرديم که دوبار در زمين فساد خواهيد کرد، و برتری ‌جويی بزرگی خواهيد نمود.

سوره اسراء (17): آیه 4

پیدا نکردند می خواهید برای اولین بار بگویم؟ در مکاشفات یوحنا آیه ای است می گوید لشکری از آن سوی فرات خواهد آمد

استاد ابوالقاسمی:

یعنی ایران

آقای فتحی:

از این واضح تر نمی دانستند این ها می خواستند بدانند این لشکر چه لشکری است؟ گفتند تنها قدرتی که زورش می رسد اسرائیل را بزند شوروی است به بهانه مبارزه با کمونیست در جنگ سرد پدر روسیه را در آوردند. تا امام گفت مرگ بر اسرائیل مبارزه با کمونیست مبارزه با تروریسم شد فشار روی ما آمد. اما هر چقدر فشار آوردند ما قوی تر شدیم چون حضرت حجت پشت مان بود.

مجری:

بله در پناه ولایت فقیه هستیم الحمد لله با عنایت آقا امام عصر این اتفاق ها می افتد از شما عذر خواهی می کنم چون وقت مان به پایان رسیده. جناب آقای فتحی شواهد خوبی آوردند و مباحث را از نگاه خودشان تکمیل کردند. جناب اقای ابو القاسمی خیلی از حضورتان متشکریم، همچنین از شما عزیزان بیننده بخصوص برادر عزیزمان جناب اقای فتحی، تماس های دیگر هم داشتیم منتها نشد وصل کنیم ان شاءالله در جلسات بعد در خدمت شما خواهیم بود تا دیدار دیگر از همه شما التماس دعا داریم و شما را به خدای منان می سپاریم، اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ خدا حافظ!

 



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها