ایشان ضمن اشاره به روایت «عُلَماءُ شیعَتِنا مُرابِطونَ فِی الثَّغرِ الّذی یَلی إبلیسَ و عَفاریتَهُ…»؛ با بیان این که تمام کسانی که خدای عالم علم و دانش به ایشان روزی کرده، نگهبانان مرزی هستند که در آن سویش ابلیس و دیوهایش قرار دارند، اظهار داشتند: مرابطون افسران و سربازان سرحداد بوده، لذا آتش به اختیارانی هستند که به مجدد احساس خطر به مقابله با مهاجمین بر میخیزند.
آیت الله حسینی قزوینی با بیان این که هرکسی مسئولیت پاسخ به شبهات را بر عهده گیرد از یک میلیون رزمنده میدان جنگ افضل است، خاطرنشان کردند: سرباز در جبهه از خاک و سرزمین دفاع میکند و اندیشمند پاسخگو به شبهات، از دین و عقاید و باور مردم صیانت میکند.
ایشان ضمن اشاره به روایتی از امام سجاد علیه السلام با تأکید بر این که اگر در زمان غیبت؛ علما و اندیشمندانی نبودند که به شبهات شیاطین پاسخ دهند، جوانان از دین بر میگشتند و مرتد میشدند، یادآور شدند: وهابیت، نواصب و شبکههای معاند چون بی بی سی و… به این نتیجه رسیدهاند که برای موفقیت خود و شکست نظام جمهوری اسلامی راهی جز بازی کردن با مبانی اعتقادی جوانان ندارند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان این که با توجه به اوجگیری مراسم با شکوه اربعین حسینی در سالیان اخیر شاهد جولان نزدیک ۲۰۰ شبهه در رابطه با اربعین هستیم، خاطرنشان کردند: معاندین با مطرح سازی شبهات و هجمه به اربعین این زیارت را ویژه دوران جاهلیت ذکر میکنند، در حالی که این شبهات پوچ فاقد سند تاریخی و روایی است.
آیت الله حسینی قزوینی با بیان این که معاندین تاکنون نتوانسته هیچ مطلبی را در رد الغدیر بنویسند، خاطرنشان کردند: حوزههای علمیه باید امینی و شریف الدین ها را تربیت نمایند؛ کتاب المراجعات مرحوم شرف الدین یکی از آثار ارزشمند برای شروع ورود به امر پاسخگویی به شبهات در موضوع امامت و ولایت است.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به برخی از شبهات مطرح با تأکید بر این که خداوند عالم به برکت جانبازیهای سیدالشهدا علیه السلام تربت او را شفا قرار داده، تنها تربتی که جایز است انسان بچشد تربیت حسین علیه السلام است، تصریح کردند: ذات اقدس الهی اجابت دعا را زیر قبه حسین علیه السلام قرار داده و کسی که تحت قبه دعا کند، به هیچ وجه رد نمیشود.
سخنران محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان این که مؤمن واقعی تابع دستورات قرآن و اهل بیت علیهم السلام است، خاطرنشان کردند: تنها در رابطه با فضیلت زیارت اربعین بیش از ۵۰ روایت نقل شده و آثار متعددی در این رابطه تدوین شده است.
آیت الله حسینی قزوینی با اشاره به این که زیارت اربعین فقط برای سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام نقل شده است، ابراز داشتند: امام صادق علیه السلام در روایتی به ابوبصیر و صفوان بن مهران جمال، در تبیین نشانه مومن به ۵ مورد اشاره میکنند که یکی از آنها زیارت اربعین حسینی است.
ایشان حضور تقریباً ۲۲ میلیون زائر اربعینی سیدالشهدا علیه السلام را مورد توجه قرار داد و آن را برکت و عنایت حسینی دانستند و اذعان داشتند: بر اساس روایات اسلامی اگر کسی بتواند کربلا رود و نرود، ایمانش ناقص خواهد بود و اگر اهل بهشت هم باشد، در پائینترین مرتبه بهشت و جزء خدامین اهل بهشت قرار خواهد گرفت.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت انگشتر عقیق در دست راست را سنت نبوی و از دیگر ویژگیهای مومن و تمسک به نافله نمازهای یومیه را از جمله ویژگیهای مومنین توصیف نمودند و یادآور شدند: شیعه واقعی نسبت به مشکلات مظلومان، فقرا و مستمندان احساس تکلیف میکند.