شاخصه اصلی و هدف تاسیس فرقه احمد بصری توسط مثلث شوم یهود،استعمارو و وهابیت انحراف در اعتقادات مکتب اهلبیت(علیهم السلام) می باشد،لذا وقتی انسان اعتقادات این فرقه را بررسی میکند به راحتی متوجه میشود که انتهاء اعتقادات این جریان همان اعتقادات فرقه ضاله وهابیت است و به خصوص در معرفی پیامبر(صلی الله علیه و آله) و ائمه .
در همین راستا و هدفی که این جریان دارد و برای پوشاندن جهالت ها و رفع شبهه به علت عدم داشتن صفات حجت های الهی از جانب احمد بصری وی اهانت های زیادی به پیامبر(صلی الله علیه و آله) و ائمه کرده است که به مناسبت شهادت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) به یکی از این اهانت های این جریان و نقطه اشتراک وی با پدرخوانده خویش یعنی وهابیت می پردازیم
یکی از راه های شناخت حجت های خدا علم می باشد که طبق آیات قرآن و روایات متواتر علم آنان لدنی بوده و از جانب خداوند متعال نه شاگردی غیر معصوم، و از آنجای که احمد بصری به اعتراف خویش شاگردی غیر معصوم را کرده است و هم در حوزه درس خوانده و هم در دانشگاه و دارای این صفت و علم نمیباشد، لذا به مانند ناقلین حدیث در نزد اهلسنت برای رفع شبهه از بزرگان خویش مجبور شده است مقام پیامبر(صلی الله علیه و آله) و ائمه را پایین آورده و مدعی شود که آنان انسان های جاهل و بیسوادی بودند تا جهالت و بسوادی خویش را توجیه کند.
وی در مورد علم و سواد آقا رسول خدا چنین ادعا میکند:
اين موضوع بيان مي کند که اشکالي ندارد که محمد رسول الله (صلی الله علیه و آله) امي باشد و نخواند و ننويسد. و اشکالي ندارد که ايشان متون تورات و انجيل را نداند يا آن را حفظ نباشد. هر کس مدعي خلاف اين شود، غلو کننده است و خودش را دچار موضوعي کرده است که دليلي براي آن ندارد و تنها هواي نفس، اين افراد را به چنين سخني واداشته است...
محمد رسول الله (صلی الله علیه و آله)به صحيفه هايي از تورات موسي نيازمند بود که برايش نقل شود و ايشان نسبت به خواندن آن توانايي نداشتند؛ چرا که اين صحيفه ها به زبان ديگر غير از عربي بود. اين موضوع، مطلب مهمي را که برخي افراد مدعي مي شوند که حجت خدا بايد هميشه و در همه حالتها بايد همه ي زبان ها را بداند، نفي مي کند...ايشان در اين عالم، مانند بقيه مردم، مسائل زيادي را نميداند نميداند و فقط مطلبی را می داند که تحصیل نموده است
عقائد اسلام و از تو درباره روح مي پرسند احمد الحسن ص193
احمد بصری در حالی بسوادی خود و شاگردی غیر معصوم را با نسبت بیسوادی دادن به پیامبر(صلی الله علیه و آله) و امیرالمومنین(علیه السلام) توجیه میکند که در دو روایت توسط امام باقر(علیه السلام) و امام جواد(علیه السلام) به خاطر چنین عقیده ای لعن شده است،چنانچه این دو امام بزرگوار چنین فرمودند:
سألت أبا جعفر محمد بن علي الرضا عليهم السلام فقلت : يا ابن رسول الله لم سمي النبي صلي الله عليه وآله الأمي ؟ فقال : ما يقول الناس قلت : يزعمون أنه سمي الأمي لأنه لم يكتب . فقال عليه السلام : كذبوا ، عليهم لعنة الله ، أني ذلك والله عز وجل يقول في محكم كتابه : " هو الذي بعث في الأميين رسولا منهم يتلوا عليهم آياته ويزيكيهم ويعلمهم الكتاب والحكمة " فكيف كان يعلمهم ما لا يحسن والله لقد كان رسول الله صلي الله عليه وآله يقرء ويكتب باثنين وسبعين - أو قال ، بثلاثة وسبعين - لسانا وإنما سمي الأمي لأنه كان من أهل مكة ومكة من أمهات القري ، وذلك قول الله عز وجل " لتنذر أم القري ومن حولها " .
اي فرزند رسول خدا ! چرا به پيامبر اسلام « امي » ميگفتند ؟ حضرت سؤال كرد : مردم [مخالفين شيعه ] چه ميگويند ؟ گفتند : مردم فكر ميكنند كه آن حضرت به اين خاطر امي ناميده شده بود ؛ چون نميتوانست بنويسد . امام جواد در جواب فرمود :
دروغ ميگويند ! لعن بر آنها باد چطور نميتوانستند بنويسند ؛ در حالي كه خداوند در آيات محكم قرآنش ميفرمايد :
او خداي است كه رسولش را در ميان بي سوادان برانگيخت تا براي آنها آيات خداوند را تلاوت و آنها را پاكيزه سازد و كتاب و حكمت به آنها بياموزد .
چطور كسي كه نميتواند بنوسيد ، ميتواند كتاب را به ديگران بياموزد ؟ به خدا قسم رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم به هفتاد و دو يا هفتاد و سه زبان ميخواندند و مينوشتند . به اين دليل به آن حضرت «امي » ميگفتند ؛ چون او از اهل مكه بود و مكه در آن زمان « ام القري » محسوب ميشده است ؛ چنانچه خداوند در قرآّنش ميفرمايد : ما تو را فرستاديم تا اهل «ام القري » [مكه ] را و كساني كه در اطراف آن زندگي ميكنند ، انذار كني .
معاني الأخبار - الشيخ الصدوق - ص 53 – 54
به راستی شما شیعه عزیز پیامبر(صلی الله علیه و آله) را چگونه شناختید؟انسانی با تمام کمالات و علم یا به مانند احمد و اتباعش انسان جاهل و بیسوادی که نیازمند مردم است و هر آنچه که میگوید را از مردم تعلیم گرفته است
آیا شما شیعه احمد بصری هستید یا شیعه امام باقر (علیه السلام) و امام جواد(علیه السلام)