نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
الجزاير: اداي حج گناه است
کد مطلب: 4006 تاریخ انتشار: 20 تير 1388 تعداد بازدید: 2140
اخبار » عمومي
الجزاير: اداي حج گناه است

گفته مي شود مقامات در پي انتشار گسترده ويروس آنفولانزاي خوكي در شهرهاي مختلف عربستان سعودي و به ويژه در مكه مكرمه و مدينه منوره، مقامات الجزايري صبح امروز طي بيانيه اي رسمي سفر شهروندان خود به عربستان سعودي براي اداي حج را ممنوع اعلام كردند.

به گزارش شيعه آنلاين، دولت الجزاير با استناد به فتواي صادر شده توسط شيخ "غلام الله" وزير اوقاف و شئونات اسلامي الجزاير، سفر شهروندان الجزايري به عربستان سعودي را ممنوع اعلام كردند. براساس فتواي شيخ "غلام الله"، اداي حج براي شهروندان الجزايري گناه اعلام شده است زيرا به گفته وي، سفر حجي كه در آن ضرر و زيان به بدن مسلمان وارد شود، گناه است.

در همين حال دكتر "محمد رأفت عثمان"، عضو مجمع مطالعات اسلامي الازهر چندي روز پيش در اين زمينه اظهار داشت: اگر ثابت شود فرد به كشوري سفر مي كند كه يكي از بيماريهاي خطرناك واگير در آنجا وجود دارد و با سفر به آن كشور مبتلا به اين بيماري شود، وارد شدن به آن كشور شرعاً حرام است.

وي افزود: احكام شرعي همه به مصلحت انسان است و هر امري كه موجب زيان رسيدن به فرد يا جامعه شود، دين اسلام همچون تمامي اديان آسماني ديگر آنرا ممنوع مي كند.

وي همچنين خاطرنشان كرد: انسان شرعاً ملزم به حفظ جان خود از خطرات است، لذا اگر كاري كند كه به ضرر وي باشد مرتكب گناه شده است.

برخي از علماي انجمن فتواي الازهر از جمله دبيركل اين انجمن نيز با نظرات دكتر عثمان موافقت كردند. شيخ "سالم محمد سالم" دبيركل انجمن فتواي الازهر با استناد به حديثي از پيامبر اكرم(ص) كه فرموده است: "به شهر طاعون زده مسافرت نكنيد"، تصريح كرد: تحريم اين سفر بخاطر حفاظت از جان است.

رسانه ها به تازگي فتواي "شيخ عبدالعزيز آل الشيخ" مفتي سعودي مبني بر تحريم سفر به كشورهايي كه مبتلا به آنفلوانزاي خوكي شده اند را منتشر كرده اند. آل الشيخ دليل اين فتوا را مخالفت با شرع عنوان كرده است.

شايان ذكر است در همين حال رئيس هيات پزشكي سازمان و حج و زيارت كشورمان با دريافت گزارشي مبني بر تاييد يك مورد ابتلا در شهر مدينه منوره به آنفلوآنزاي خوكي گفت: بخش ايزولاسيون( تفكيك) به منظور آمادگي براي مقابله با ويروس آنفلوآنزاي خوكي در عربستان در مراكز بهداشتي اين سازمان در مكه و مدينه فعال شده است.

"محمدتقي حلي ساز" در ادامه افزوده است: به رغم اينكه تاكنون هيچ گونه علائم ابتلا به ويروس يادشده در ميان زائران ايراني ديده نشده است، كادر پزشكي بخش ايزولاسيون در مراكز بهداشتي در مكه و مدينه آماده شده است.

وي با بيان اينكه بتازگي يك مورد مشكوك به آنفلوآنزاي خوكي در مدينه گزارش شده است تاكيد كرد: اكنون زماني است كه بايستي مراقبت هاي لازم براي پيشگيري و آمادگي كادر پزشكي براي مقابله با اين بيماري صورت گيرد.

رئيس هيات پزشكي سازمان حج و زيارت با استناد به گزارش سازمان بهداشت جهاني، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر هيچ جاي جهان نمي تواند مصون از آنفلوآنزاي خوكي باشد، بديهي است كه بايد حوزه بهداشت و درمان در كشورهاي مختلف براي مقابله به اين ويروس آماده و هوشيار باشند.

حلي ساز در عين حال به تمامي هموطنان تاكيد كرد: تاكنون هيچ مورد مشكوك در ميان زائران ايراني مقيم مدينه و مكه مشاهده نشده است.


Share
1 | سبحان | Iran - Tehran | 12:00 - 21 تير 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
مطمئنا خطر وهابيت به مراتب بيشتر از آنفولانزاي خوكي است .
2 | صادق راستگو | Iran - Semnan | 12:00 - 21 تير 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
باسلام و تحيت خدمت مدير و کارکنان سايت اما بعد خدمت جناب دلبر عرض ميکنم ظاهرا" عرصه خيابانها را به سايت حضرت ولبعصر کشانده اي و جايي بهتر از اينجا پيدا نکرده اي ؟ انگار اجير شده اي که پاي رايانه ( ببخشيد با زبان شما بايد عرض ميکردم کامپيوتر ؟ ! ! ) بنشيني و برات فرقي نکند که موضوع چيست تو مخالفت خودت را بکني ؟
3 | دلپر | Iran - Tehran | 12:00 - 21 تير 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
باسلام تصميم الجزاير و ديگر كشورهايي كه اينچنين تصميم گيري كرده اند بسيار عاقلانه و خداپسندانه است.اميدوارم دولت ما نيز به چنين نتيجه اي برسد.(متاسفانه احتمالش بسيار كم است!!)
4 | مجيد م علي | United Arab Emirates - Dubai | 12:00 - 22 تير 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
با سلام
براي من حرف علماي عزيز خودمان حجت هست , اميدوارم در اين مورد نظر بزرگان خودمان جويا شويد و انرا چاپ كنيد .

اگر سئوال داراي شرايطي است، پاسخ هم بايد نسبت به مورد سئوال، شرايط لازم را داشته باشد. پاسخگو بايد اطلاعات جامع و كافي داشته باشد و متخصص و آگاه باشد، پاسخگويي انسان‌هاي نادان و ناوارد، نه تنها سودي ندارد، بلكه بر گمراهي و ترديد و سرگرداني پرسشگران مي‌افزايد. متأسفانه امروز به خاطر فراواني مدعيان پاسخگويي، اين شرط در پاسخگويي به معارف اسلامي و احكام شرعي، كم نمود دارد و هر فردي با خواندن چند برگ از كتاب‌هاي ديني، بر مسند پاسخگويي نشسته و بر گمراهي‌ها مي‌افزايد.
پيام آيت الله العظمي جعفر سبحاني (دامت برکاته) در همايش «قرآن، انسان، پرسش» بهمن 87

يا علي
5 | ابراهيم | Iran - Shiraz | 12:00 - 22 تير 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
سلام آقاي دلير نوشتيد خداپسندانه لطفا جاي خدا تصميم نگيريد. اون كشوري كه شما داريد ازش طرفداري مي كنيد يه مش عرب هاي وهابيه سوسمار خورند كه اولين و دومين خلفاي راشدينشون (ابوبكر و عمر) با اينكه عرب بودند ولي معناي كلمه ي ابا در آيه ي و (فاكهه و ابا) را نمي دونستند الان واسمون طز پزشكي ميدن.يا علي.
هر جوابي كه بدين به خودتون داديد. اقلا علي در آخر عمرش مي گفت سلوني قبل ان تفقدوني پس يعني علم پزشكي هم بلد بود ولي عمر عربي هم بلد نبود.همه اين مطالب در كتب اهل سنت و وهابيت اومده ولي كو چشو بينا و گوش شنوا؟. تو ايراني هستي كمي فكر كن.
6 | momen abdullah | Malaysia - Kuala Lumpur | 12:00 - 22 تير 1388 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
بسم الله الرحمن الرحيم
والعصر ، إن الإنسان لفي خسر ، إلا الذين آمنوا وعملوا الصالحات وتوصوا بالحق وتواصوا بالصبر

برادر بزگوار جناب آقاي صادق راستگو
اين بنده حقير اصلا و ابدا در حدي نيستم که به بزرگواراني چون شما خرده گيرم.
منتهي براي اينکه مطلب کمي براي خودم روشن شود. از شما سوال مي‌کنم فکر نمي‌کنيد اتهام زدن به شخصي آنهم به خاطر ابراز عقيده اش کمي تندروري باشد؟
در ضمن سرور بزرگوار
در لغت انگليسي ما ريشه compute را داريم که از آن لغاتي مانند computer computing computational و ... مشتق شده است.
در زبان زيباي عربي ما نيز ريشه ح س ب را داشتيم که کلمات محاسبه و حساب و حاسوبه و ... از آن مشتق شده است.
گيريم که رايانه معادل خوبي براي کامپيوتر باشد. مي‌شود معادل computing را بيان فرماييد؟ راييدن؟

هدف من از ذکر اين مطلب به هيچ وجه بحث بر سر کلمات معادل نيست.
بلکه ياد آوري اين نکته خدمت شما بزرگوار است که اين معادل سازي را چه کساني و در چه رژيمي اغاز کرده اند. و اکنون با چه شور و حرارتي کلمات عربي را حذف مي‌کنند( مانند نشست به جاي اجلاس ديباچه به جاي مقدمه ترابري به جاي حمل و نقل ... )
بياييد فراموش نکنيم که امروز اسلام را از همه جهات هدف گرفته اند.

   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :