نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
چگونه پاكستان به بهشت وهابيون تكفيري تبديل شد؟
کد مطلب: 1534 تاریخ انتشار: 01 دي 1391 تعداد بازدید: 2185
اخبار » عمومي
چگونه پاكستان به بهشت وهابيون تكفيري تبديل شد؟

دانشجوي دختر دانشگاه اسلامي بين المللي پاكستان به دستور رئيس جديد دانشگاه مجبورند از اين پس با روبنده به دانشگاه بيايند. از طرفي 20 هزار دانشجوي پسر اين دانشگاه نيز بايد به زودي با ريش بلند و لباس­ هاي پوشيده تر بر سر كلاس­هاي درس حضور يابند. دكتر احمد يوسف درويش كه به تازگي از عربستان آمده تا رياست مهمترين دانشگاههاي اسلامي منطقه را بر عهده بگيرد.

اخيراً روزنامه معتبر «گلوب اند ميل» كانادا در مورد نفوذ وهابي ها در بخش هاي مختلف جامعه پاكستان منتشر نموده است.

دريافت كمك مالي به قيمت گسترش نفوذ نيروهاي وهابي

عربستان سعودي سالهاست كه به ادارات، دانشگاهها و مراكز مختلف خصوصي و دولتي كشور فقير و پرجمعيت پاكستان كمك مالي مي كند. البته عربستان اين كمك ها را بدون هدف و از روي خيرخواهي انجام نمي دهد بلكه در برابر ارائه اين كمك ها، انتظاراتي از دولت، شركت ها و مردم پاكستان دارد. به عنوان مثال، انتخاب دكتر احمد درويش به رياست دانشگاه اسلامي بين المللي پاكستان يكي از شروط سعودي ها براي تداوم حمايت مالي­شان از اين دانشگاه بوده است.

مردم و دولت پاكستان مدتهاست كه با اين وضعيت خو گرفته­اند و اصولاً در پاكستان كمتر كسي باور دارد كه پاي يك معامله در ميان است. اين امر موجب شده است تا به رغم فشارهاي بين المللي و تلاش هاي روشنفكران پاكستاني، نفوذ وهابي ها و طالبان، كه ترجماني از وهابيت در پاكستان هستند، روز به روز در جامعه بيمار پاكستان افزايش يابد.

خشونت هاي طالبان در پاكستان تمامي ندارد

تيراندازي شبه نظاميان طالبان به دختراني كه در اوايل اكتبر براي دفاع از حق تحصيل خود دست به تجمع اعتراض­آميز زده بودند منجر به مجروح شدن دختري 15 ساله به نام«ملاله يوسفزاي» شد تا مردم پاكستان و جهان متوجه شوند كه طالبان هنوز زنده­اند و به خشونت و كشتار مخالفان افكار متحجرانه خود ادامه مي­دهند.

از آنجا كه ميزان فعاليت­هاي خشونت­طلبانه طالبان در شهرهاي بزرگ پاكستان طي 18 ماه اخير كاهش يافته، برخي از مردم اين كشور به غلط فكر مي­كنند كه طالبان اكنون ملايم­تر شده­اند. اما واقعيت اين است كه طالبان و نيروهاي وابسته به القاعده تقريباً هر روز به نيروهاي ارتش پاكستان و نيز به غيرنظاميان اين كشور حمله مي­كنند. اين حملات بيشتر متوجه نواحي قبيله­نشين در مرز افغانستان و استان «خيبر پختونخوا» در شمال غربي پاكستان است. البته محل­هاي پرتجمع شيعيان نيز از ديد بنيادگرايان القاعده و طالبان پنهان نمي­ماند.

امسال در آيين­هاي مذهبي ماه محرم حداقل 50 شيعه بر اثر بمب­گذاري­هاي طالبان كشته شدند تا شمار شيعيان پاكستاني كه از ابتداي امسال تاكنون قرباني كينه و قساوت وهابي­ها شده اند به بيش از 350 نفر برسد.

مقامات ارتش پاكستان عزمي براي پاكسازي كشور از شبه نظاميان طالبان ندارند

پس از ترور ملاله يوسفزاي 15 ساله توسط نيروهاي طالبان، بحث بر سر شرارت­هاي اين گروه در پاكستان بالا گرفت و اين سوال مطرح شد كه چرا ارتش نبايد با انجام عملياتي گسترده در منطقه وزيرستان شمالي اقدام به حذف يا دست كم تضعيف نيروهاي طالبان كند.

اما يك سوال مهمتر هم وجود دارد؛ سوال اينجاست كه آيا ارتش و سرويس­هاي اطلاعاتي پاكستان، كه خود ايجادكننده و پشتيبان اصلي بسياري از اين شبه نظاميان بوده­اند، اصولاً علاقه­اي به حذف آنها دارند؟ چه دست­هاي قدرتمندي پشت پرده وجود دارد كه نمي­گذارد خدشه­اي به روابط ديرين آنها و شبه نظاميان تندرو وهابي وارد شود؟

شبه نظاميان طالبان در ابتدا توسط سرويس­هاي اطلاعاتي عربستان و پاكستان با هدف انجام عمليات تروريستي در مناطق مورد مناقشه با هند آموزش ديده و به كار گرفته شدند. در ادامه گروهي از آنها به افغانستان اعزام شدند تا با جذب جوانان افغاني، پايگاهي استراتژيك را براي اربابان عربستاني و پاكستاني خود، در افغانستان ايجاد كنند. به همين دليل است كه ژنرال اشفق كياني، از فرماندهان بلندپايه ارتش پاكستان طالبان را عنوان نيرويي تأثيرگذار و قابل اتكا براي حفظ منافع پاكستان در افغانستان مي­داند و آشكارا از آنها حمايت مي­كند.

ارتش پاكستان مملو از اسلام­گراهاي افراطيست

ابن عبدالرحمن، سياستمدار كهنه­كار و رئيس كميسيون حقوق بشر پاكستان مي گويد: «ارتش پاكستان به طور كلي اهميتي براي منافع مردم پاكستان قائل نيست. بدنه فرماندهي اين ارتش از اسلام­گرايان افراطي تشكيل شده كه تفكرات ملي­گرايانه در بين آنها هيچ جايي ندارد».

ريشه اين مشكل ارتش پاكستان به سياست­هاي ژنرال ضياءالحق برمي­گردد. وي كه به مدت 11 سال مقام فرماندهي كل ارتش پاكستان را بر عهده داشت، در دوران تصدي اين سمت همواره تلاش كرد تا فقط مسلمانان بنيادگرا بتوانند در ارتش ترفيع درجه بگيرند و مراتب فرماندهي را طي كنند. آثار اين سياست هنوز هم به شدت در ارتش پاكستان نمود دارد. بسياري از فرماندهان كنوني ارتش از خود مي­پرسند وقتي بر اساس قانون اساسي، پاكستان يك كشور اسلاميست و طالبان هم براي گسترش اسلام در كشور و منطقه تلاش مي­كنند، چرا بايد با آنها جنگيد؟

ابن عبدالرحمن خيلي راحت پاسخ اين سوال را مي­دهد: « زيرا آنها ما و شما را مي­كشند. براي آنها نظامي يا غيرنظامي فرقي نمي­كند. آنها در اين چند ساله بيش از 8000 نظامي و 45 هزار غيرنظامي را در پاكستان به خاك و خون كشيده­اند.

رئيس كميسيون حقوق بشر پاكستان در ادامه با عصبانيت مي­گويد: «حماقت هم حدي دارد؛ متأسفانه بسياري از مردم عامي پاكستان هنوز هم فكر مي­كنند نيروهاي طالبان هم مانند ساير گروههاي سياسي، براي دفاع از حق مشروع خود يعني حضور در رأس حكومت تلاش مي­كنند. آخر اين چه حق مشروعيست كه با كشتار هزاران انسان بي­گناه به دست مي­آيد؟»

طالبان، جامعه پاكستان را به گروگان گرفته­ است

اكثريت قريب به اتفاق احزاب پاكستان ظاهراً هيچ مشكلي با طالبان ندارند. در جريان ملاله يوسفزاي، تنها دو حزب سياسي كشور اقدام وحشيانه طالبان را محكوم كردند. طالبان در مراسم مذهبي شيعيان بمب­گذاري مي­كنند و سالانه صدها شيعه را به كام مرگ مي­فرستند اما هيچ پيگرد قانوني در اين خصوص صورت نمي­گيرد؛ اين در حاليست كه هويت بسياري از عوامل اصلي اين بمب­گذاري­ها كاملاً مشخص است.

غزاله امين­الله، يكي از فعالان برجسته حقوق بشر در اسلام­آباد پاكستان مسئله را اينچنين باز مي­كند: «گويي بنيادگرايان، كل جامعه ما را به گروگان گرفته­اند. دولت به يك عروسك خيمه­شب­بازي تبديل شده است. كنترل بخش­هاي زيادي از ارتش در دست آنهاست. جهانيان فكر مي­كنند طالبان مرداني هستند كه ريش بلند دارند و در مناطق كوهستاني مشغول فعاليت و توطئه­چيني هستند، اما واقعيت چيز ديگريست؛ آنها در همه پست­هاي مهم كشور حضور دارند».

منبع:شفقنا به نقل ازگلوب اند ميل


Share
1 | علي | Iran - Tehran | 05:34 - 03 دي 1391 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
بابا علماي عربستان يا به قول شما. وهبيون اصلا طالبان را قبول ندارند چرا دروغ ميگيد بعدش شما چرا تو مسايل سياسي كشورهاي ديگر دخالت اخه كي از شما نظر خواست
2 | جواد | Iran - Yazd | 23:08 - 03 دي 1391 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
جواب علي آقا: علي آقا فكر نكنم نقل قول رئيس كميسيون حقوق بشر يه كشور دخالت در امور سياسي اون كشور باشه مثل اينكه يكي از روساي كشورمون يه چيزي بگه بعد خارجيا بيان همونا بازگو كنن و رو همون حرفا نقد و بررسي درست و واقعي انجام بدن خدا وكيلي اين دخالته؟ به علاوه والا تو اونجاي كه ما ميدونيم اكثر علماي عربستان مثل طالبان وهابي اند و ضد شيعه و متفق و متحد در نظرات افراطي خواهشمندم اگه ((قبول داشتن)) معنيه ديگه اي داره ترجمه بفرمايين تا ما هم ياد بگيريم در ضمن علي اقا ميدونين كه اگه به يكي بگيم ((دروغگو)) و واقعيت نداشته باشه به تهمت زديم؟ يا حق
3 | عبدالله مومن | Iran - Tehran | 24:42 - 04 دي 1391 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
لعنت خدا به علماي وهابي يهودي عربستان و خوكان مزدور طالباني آنان در پاكستان باد !
4 | محسن | Iran - Tehran | 13:44 - 05 دي 1391 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
با سلام خدمت همه دوستان ما بعد از يك سال برگشتيم.وقتي كه بزرگترين كشور شيعه به جاي دفاع از اينها وشيعيان مظلوم يمن وبحرين ميره از كشورهايي مثل چچن وبوسني هرزگوين دفاع ميكنه و اونها هم با فرستادن نيرو به سوريه گردان شمر بن ذي الجوشن و يزيد بن معاويه رو تشكيل ميدن و شيعيان وعلويان سوريه رو سلاخي ميكنند بهشت وهابيون درست ميشه .
5 | سيد حفيظ احمدي از افغانستان | Sweden - Stockholm | 17:01 - 06 دي 1391 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
با سلام خدمت شيعيان آقا اميرالمومنين (ع)

بنده از افغانستان هستم. شغلم خبرنگاري هست و در خبرگزاري آلمان کار ميکنم.
پاکستان به جاي خود، نفوذ وهابيت در افغانستان خيلي بيشتر از آن است که خود افغاني ها (حدود 80 درصد سني هستند) فکر مي کنند.
در حال حاضر، افغانستان با توجه به شرايط خاصي که دارد به مرکز امن و اماني براي فعاليت هاي فرقه ضاله وهابيت تبديل شده است.
سني هاي افغانستان که خودرا از پيروان پروپاقرص ابوحنيفه مي دانند (به دليل اين که مي گويند پدر ابوحنيفه افغاني بوده است)؛ در عمل خيلي راحت و بدون اين که خود متوجه باشند، از عقايد و رفتار وهابيون پيروي مي کنند.
در حقيقت وهابيت در افغانستان هيچگونه مقاومتي از جانب سني ها نمي بيند؛ چون آنان را به راحتي مجاب مي کند. مشکل اصلي وهابي ها در افغانستان وجود فقط 20 درصد از مردم است که پيرو مکتب اهل بيت عليهم السلام هستند. وهابيون به هيچ وجهي نمي توانند با شيعيان در اين کشور کنار بيايند. اگر حرف زور بزنند، به حمدلله با مشت بر دهانشان کوبيده مي شود. تطميع و کمک هاي مالي آنها هم نمي تواند به ديوار مستحکم تشيع که از شاگردان مکاتب قم، مشهد مقدس و نجف اشرف بنا يافته، نفوذ کند.
بنده مذهب حنفي را در افغانستان رو به زوال مي بينم که دارد آهسته آهسته جاي خودرا به برادر مدرن خودش (وهابيت) واگذار مي کند چون هردو مذهب تجارتي هستند و با اهداف سياسي شيطاني به ميان آمده اند.
يا علي
6 | علي عليزاده | Iran - Mashhad | 10:35 - 08 دي 1391 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
وهابيون هر غلطي ميتونن بکنن ولي سال يه سال در پاکستان عزاداري شيعه بيشتر شده وميشه به کوري چشم وهابيون
7 | ح.ا.ع | Afghanistan - Kabul | 14:59 - 11 خرداد 1392 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
مرگ بر وهابيت کثيف و دست نشانده انگليس و پيرو شيطان
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :