2024 March 29 - جمعه 10 فروردين 1403
و من النهاية كانت البداية
کد مطلب: ٩٩٥٨ تاریخ انتشار: ٠٨ شهریور ١٣٩٥ - ١٨:٣٨ تعداد بازدید: 1306
کتابخانه » عمومي
و من النهاية كانت البداية


نام کتاب: و من النهاية كانت البداية

مولف : باسل محمد بن خضراء الحسنی

ناشر: مركز ابحاث العقائدية، قم

سال چاپ : 1425 هـ.ق.



«و من النهاية كانت البداية» عنوان کتابی است که توسط « باسل محمد بن خضراء الحسنی» مستبصر فلسطینی الاصل به رشته ی تحریر در آمده است.

وی در سال 1969 میلادی در شهر حلب كشور سوریه در یک خانواده ی حنفی مذهب متولد شد و تحصیلاتش را تا مقطع دانشگاهی و در رشته ی مهندسی برق ادامه داد.

وی در مورد چگونگي هدایتش به مکتب اهل بیت علیهم السلام چنین می نویسد :

از همان ابتدا فرد متعصبی نبودم و علاقه ی زیادی به مطالعه ی کتاب هاي مختلف داشتم؛ روزی در یکی از کتابفروشی های دمشق نگاهم به کتاب «النهاية في الفتن و الملاحم» اثر « ابن کثیر» افتاد و با تعریف و تمجید های فروشنده به خرید آن کتاب ترغیب شدم.

کتاب را سریع با خودم به خانه بردم و شروع به مطالعه کردم.

با مطالعه ی کامل کتاب، حدیثی به شکل عجیب فکر مرا به خود مشغول کرد و آن، حدیث خلفاي دوازده گانه ی پس از پیامبر صلی الله علیه و آله بود. مدام از خودم می پرسیدم که این دوازده خلیفه چه کسانی هستند؟ و به چه دلیلي در منابع ما نامی از آن ها به میان نیامده است؟

در مورد این حدیث تحقیقاتم را شروع کردم و با بسیاری از علما ارتباط گرفتم و از آنان در مورد این حدیث سؤال می کردم. حتی با مدیر بسیاری از مؤسسات دینی محل سکونت مان در این مورد صحبت کردم؛ اما هیچ کدام از توضیحات مرا قانع نمی ساخت.

حتی یکی از مسؤلان مؤسسه ی دینی نزدیک به منزل مان، بعد از آن که پاسخی مناسب برای ارائه نداشت، مرا از مسجد طرد کرد و اجازه ی سؤال نیز به من نداد!

پس از آن شروع به برقراري ارتباط با علمای سرشناس کردم و سؤالاتم را با افرادی همچون «دکتر بوطی» ، «شیخ ارنؤوط» و «شیخ البانی» که مدتی در سوریه بود، مطرح کردم. تمامی این سؤالات مرا در یافتن هرچه سریع تر حقیقت کمک می کرد.

پس از آن به مطالعه ی جلد ششم کتاب « البدایة و النهایة» اثر « ابن کثیر» و وقایع سال های 40 تا 61 هجری یعنی از شهادت امیرمؤمنان تا شهادت امام حسین[ پرداختم؛ هر چه بیشتر از شهادت امام حسین علیه السلام می خواندم، حزن و اندوهم بیشتر می شد.

سپس با احادیث « ثقلین» و «رزیة الخمیس» آشنا شدم و این احادیث باعث تغییر و تشکیک زیادی در من شد و از آن جایی که تاکنون از علمای اهل سنت پاسخی قانع کننده دریافت نکرده بودم، این بار به سراغ یکی از علمای شیعه رفتم.

با عالمی از علمای شیعه به نام شیخ «عبدالمحسن السراوي» آشنا شدم. آن چه باعث شد نگاه ویژه ای به این عالم داشته باشم، آن بود که خود ایشان نيز زمانی از علمای اهل سنت بود.

با وی در موضوعات بسیاری صحبت کردم و تمامی سؤالاتم را با بردباری تمام پاسخ داد. اکنون احساس آرامش می کردم؛ احساس می کردم بار سنگینی از دوشم برداشته شده است و مدتی بعد در حرم پر خیر و برکت حضرت زینب سلام الله علیها حضور یافتم و تشیعم را به شکل رسمی و علنی اعلام کردم.

« باسل محمد بن خضراء الحسنی» در این کتاب به بخشی از مناظرات و گفتگوهایش با علما و دوستان اهل سنت و همچنین وهابی خویش پرداخته و در ادامه به مسائلی همچون دیدگاه شیعه و اهل سنت نسبت به صحابه، شأن و منزلت انبیا در كتاب «صحیح بخاری» ، منع تدوین احادیث پیامبر, و ایمان حضرت ابو طالب علیه السلام ، پرداخته است.

دانلود کتاب با فرمت PDF



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب
پربحث ترین ها
پربازدیدترین ها